Ajankohtaista

Tanskalaislaituri Nicolai Hvidberg Andersen siirtyy Korisliiga-nousua tavoittelevan UU-Korihaiden riveihin

Toista kautta Kataja Basketia edustava 203-senttinen Andersen jättää Joensuun ja suuntaa länsirannikolle. Uusikaupunkilaisjoukkue tarjosi ensi kuussa 20 vuotta täyttävälle nuorukaiselle tilaisuutta, johon kannattaa tarttua.

UU-Korihait johtaa parhaillaan I divisioona A:ta ja on varteenotettava liiganousijakandidaatti. Divarin runkosarjaa on jäljellä viisi kierrosta ja sitten alkavat pudotuspelit.

– ”Nicolle” avautui hieno mahdollisuus saada peliaikaa Korisliiga-nousua hamuavassa joukkueessa eikä Kataja missään nimessä halua olla esteenä. Nico on todella mahdollisuutensa ansainnut ja kaikki Katajassa toivovat hänelle pelkkää hyvää, toiminnanjohtaja Ville Tuominen selvittää.

Andersen pelasi vajaan kahden Kataja-kautensa aikana 40 Korisliiga-ottelua, joissa teki yhteensä 30 pistettä (ka 0,8) ja napsi 27 levypalloa (ka 0,7). Tilillään on myös viisi euro-ottelua.

Tällä kaudella hän on pelannut ns. rinnakkaislisenssillä myös jyväskyläläisessä HoNsU Basketissa, joka taistelee vielä sekä I divisioona A:n viimeisestä pudotuspelipaikasta että sarjasta putoamista vastaan. Yhdeksässä ottelussa Andersen merkkautti tilastokeskiarvot 8,4 pistettä ja 4,2 levypalloa.

> Nicolai Hvidberg Andersenin Kataja Basket -pelaajakortti
> Korihait.fi

« Takaisin