Miten mukaan?

Tunne, jota muualta ei saa

Kataja Basket on yksi 2000-luvun menestyneimmistä suomalaisista urheiluseuroista. Seuramme on saavuttanut 2000-luvulla yhteensä kaksitoista SM-mitalia ja voittanut Suomen Cupin neljästi – kaiken kruununa ovat vuonna 2015 ja 2017 saavutetut Suomen mestaruudet. Olemme kaudesta 2012/13 alkaen osallistuneet vuosittain eurooppalaiseen seurajoukkuekilpailuun.

Olemme täysin velaton ja toiminnallisesti vakaa seura, jonka perusperiaatteisiin kuuluvat rehellisyys ja lupauksista ja velvoitteista kiinnipitäminen. Osoituksena vastuullisesta ja laadukkaasta toiminnasta seura on palkittu mm. Korisliigan Kauden organisaatio -palkinnolla. Huolimatta erinomaisesta nykytilastamme haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa.

Yhteistyökumppaneillemme haluamme tarjota mahdollisuuden yhteistyöhön, josta hyötyvät molemmat osapuolet. Kumppanuuden avulla yrityksenne voi edesauttaa omaa positiivista yrityskuvaansa ja saada näkyvyyttä alueellisesti, kansallisesti ja jopa kansainvälisesti.

Pyrkimys

Lisätä Joensuun kansainvälisyyttä yhteisillä teoilla.

Arvomme

Avoimuus:
Toimintamme on läpinäkyvää, eikä meillä ole mitään salattavaa. Toimimme siten, että se kestää päivänvaloa. Haluamme kertoa ja kuunnella, mitä teemme ja miten se koetaan.

Rehellisyys:
Emme valehtele, huijaa tai johda ketään harhaan. Vaikeatkin asiat voidaan kertoa ja käydä läpi.

Yhteisöllisyys:
Seura on meidän kaikkien. Vain yhdessä voimme rakentaa kestävän pohjan toiminnallemme.

Periksiantamattomuus:
Taistelemme, emmekä anna periksi, vaikka joskus olisikin vaikeaa. Epäonnistumisistaopimme, ja niiden jälkeen olemme taas vahvempia.

Kunnioitus:
Kunnioitamme muita niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Paikallisuus:
Seura on joensuulainen ja haluaa olla keskeinen osa alueellista identiteettiä.

MENESTYVÄ JOUKKUE TARVITSEE VAHVOJA KUMPPANEITA!

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä.

JOHANNES LASAROFF
toiminnanjohtaja
+358 50 493 3304
johannes.lasaroff ( at ) katajabasket.fi