Laakkonen Broman group Motonet PKS Fabrik PKO Intersport Karjalainen Punamusta Kuvanmaailma Joensuun kaupunki PKKY Seniorikodit Vatupassi Adidas Teatteriravintola Starkki Solenovo Lakka Lähitapiola

Live-seurannat

Korisliiga

FIBA EuroChallenge
FIBA Europe

Pelaa ja tue Katajaa!

Tue Kataja Basketia pelaamalla Veikkauksen pelisi tämän linkin kautta

Facebook


Twitter


YouTube
LIPUT JA KAUSIKORTIT / TICKETS

Kausikortin hinta kaudelle 2014-15 on 395 euroa sisältäen oman istumapaikan kaikkiin Korisliigan otteluihin (sarja alusta loppuun) sekä etuosto-oikeuden ja alennuksen EuroChallenge-ottelulippuihin. Myös muita etuja tiedossa.

LIPUT/TICKETS: 15/10/5 eur

Ennakkomyynti osoitteessa/Shop online at ennakkolippu.com/katajabasket.

> Infosivu / Information in English

19.12.2014


Garrius Hollomanin pesti Kataja Basketissa päättyi, uusi osoitteensa Helsinki Seagulls

Kataja Basketia sovitusti FIBA EuroChallengen alkulohkovaiheen ajan edustanut amerikkalaislaituri Garrius Holloman löysi nopeasti itselleen uuden työpaikan. Korisliiga-tulokas Helsinki Seagulls käyttää seuraavat viikot palveluksiaan.
 
> Lue lisää

Kataja Basket -blogit 17.12.2014


@penkintakaa:
"Se oli siinä (tällä erää)"

"Pelattiin hyviä otteluita kovia vastustajia vastaan ja kokemus oli se mitä tällä kaudella saatiin. Jonkin verran kritiikkiä on tullut osallistumisesta, ajoittain melko kärkevääkin. Itse olen vahvasti sitä mieltä, että kannatti lähteä."
 
> Tästä blogitekstiin

16.12.2014


Kataja Basket -promovideo julki

Yhteistyössä: Kataja Basket, Koju Film Company, Fabrik

Director: Heikki Oinonen
DoP: Matias Vihko
Producer: Jouni Räsänen

Production: Koju Film Company

16.12.2014


Sport Lisboa e Benfica (POR) - Kataja Basket 107-82

> Otteluraportti ja lohkon päätöstilanne

13.12.2014


Pekka Salminen 200 SM-runkosarjavoittoon

Kataja Basketia toista kauttaan valmentavalla Pekka Salmisella oli lauantai-iltapäivänä Tampereella syytä pienimuotoiseen juhlistukseen. Ottelu Pyrintöä vastaan oli Korisliigan runkosarjassa päävalmentajauransa 400. ja kun joukkue kunnioitti valmentajaansa vierasvoitolla, tarkoittaa se että Salmisen runkosarjavoittojen yhteismääräksi ynnätään tänään tasan 200.
 
> Lue lisää

10.12.2014


Kataja Basket jälleen hyvällä asialla poikakalenterin avulla

Joensuulainen Kataja Basket toteuttaa viimevuotiseen tapaan hyväntekeväisyyskalenterin. Edustusjoukkueen pelaajat ovat riisuutuneet yläosattomiin ja pelaajista on kuvattu poikakalenteri vuodelle 2015.
 
Kalenterin myyntituotot ohjataan tällä kertaa Kehitysvammaisten tukiliiton toimintaan. Lahjoituskohteen joukkue päätti itse. Idean kohteesta esitteli sentteri Tommi Huolila.
 
> Tästä uutiseen

10.12.2014


Reggie Arnold: "En tiedä tulevaisuudestani, yritän vain voittaa mestaruuden täällä"

- Yritämme joukkueena parantaa peliämme ja saavuttaa tavoitteemme, joka on mestaruus, Arnold sanoo.
 
> Tästä artikkeliin (YLE.fi)

5.12.2014


Tommi Huolila sivussa kuutisen viikkoa

26. marraskuuta Korisliiga-ottelussa Kouvolan Kouvoja vastaan jalkansa loukannut sisäpelaaja Tommi Huolila on sivussa arviolta kuusi viikkoa.
 
Levypallotilanteessa sattunut haaveri on diagnosoitu nilkan nivelsidevammaksi, joka ei vaadi leikkausta vaan hoidetaan kuntouttamalla.
 
Tähän mennessä pelaamassaan 12 runkosarjaottelussa Huolila on ollut kentällä keskimäärin 23 minuuttia, missä ajassa tilastorivilleen on kertynyt merkintöjä 6,7 pisteen, 4,3 levypallon ja 1,0 torjunnan edestä.
 
Näillä näkymin Huolila on takaisin joukkueen vahvuudessa tammikuun 12. päivä alkavalla viikolla.

3.12.2014


Reggie Arnoldin koritehtailu JSF Nanterrea vastaan poikkeuksellista Kataja-historiaa

Amerikkalaislaituri Robert "Reggie" Arnoldin huikea esitys vierasottelussa Ranskassa tiistaina ei ole millään mittarilla jokapäiväistä herkkua. EuroChallenge-sarjassa 42 pisteeseen on ylletty viimeksi kaksi vuotta sitten, mutta kun tarkastellaan temppuaan vasten Katajan omaa historiaa, asettuu se omaan kastiinsa.
 
> Tästä uutiseen
 

20.11.2014


Kataja Basket tarjoaa koululaisille ja opiskelijoille lisäalennuksen Korisliigan otteluihin

Kataja Basket tuo myyntiin koululaisille ja opiskelijoille suunnatun alennetun pääsylipun Korisliiga-otteluihin. Seuran tavoitteena on houkutella katsomoihin entistä enemmän nuoria katsojia.
 
Seura järjesti lokakuussa opiskelijoille suunnatun tempauksen, johon kuului Korisliigan ilmaisottelu Kouvoja vastaan. Tapahtuman herättämä kiinnostus kannusti seuraa tekemään päätöksen edullisemmasta lipusta.
 
- Ilmaisottelun erinomainen yleisömäärä oli selkeä viesti siitä, että ottelutapahtumamme kiinnostaa opiskelijoita. He eivät kuitenkaan käy tapahtumissamme säännöllisesti mikä viittaisi siihen, että ongelmana saattaisi olla pääsylipun hinta. Ainakaan siitä tapahtumissa käyminen ei jatkossa ole kiinni, kommentoi alennuksen taustaa Kataja Basketin toiminnanjohtaja Riku Tapio.
 
Jatkossa opiskelija- ja koululaislippu maksaa 5 euroa aikaisemman 10 euron sijaan. Alennus astuu voimaan heti perjantaina 21.11. pelattavassa Korisliigan ottelussa Kobria vastaan. Alennus on voimassa ainakin Korisliigan runkosarjassa.

4.11.2014


Kausijulkaisu 2014-15 ilmestynyt

60 sivua sisältävät mm. seuraavaa:

"Tohtori Kekki - Rakkaudesta lajiin ja Katajaan vuodesta 1976"

Pekka Salmisen ja Teemu Rannikon kolumnit

Valokiilassa Marcel ja Marius

"Lakan Betonilta rakennustarvikkeita Katajalle"

"Neposen kirje vanhalle rakkaalle"

Naisten joukkue ja juniorit esittelyssä

> Lue julkaisu tästä

KORIPALLOLIITON UUTISTARJONTAA


KATAJA BASKET PELAA


KOTIMAA
EUROOPPA