Laakkonen Broman group Motonet PKS Fabrik PKO Intersport Karjalainen Punamusta Kuvanmaailma Joensuun kaupunki PKKY Seniorikodit Vatupassi Adidas Teatteriravintola Starkki Solenovo Lakka Lähitapiola

Live-seurannat

Korisliiga

FIBA EuroChallenge
FIBA Europe

Pelaa ja tue Katajaa!

Tue Kataja Basketia pelaamalla Veikkauksen pelisi tämän linkin kautta

Facebook


Twitter


YouTube
KAUSIKORTIT JA EUROCHALLENGE

Kausikortit eivät käy EuroChallenge-otteluissa. Oheisella lomakkeella kausikortin haltija voi varata lippupaketin (á 50 eur) kausikorttipaikalleen EuroChallenge-kauden 2014-15 alkulohkovaiheen otteluihin.

ti 04.11. klo 18.30 vs. JSF Nanterre (FRA)
ti 18.11. klo 18.30 vs. Lisboa Benfica (POR)
ti 09.12. klo 18.30 vs. Belfius Mons-Hainaut (BEL)

Lippupaketti sisältää pääsyliput kaikkiin kolmeen kotiotteluun omalle kausikorttipaikallenne.

HUOM! Lippuvaraukset viimeistään tiistaina 28. lokakuuta.

Hanki lippupakettisi tästä.

LIPUT JA KAUSIKORTIT / TICKETS

Kausikortin hinta kaudelle 2014-15 on 395 euroa sisältäen oman istumapaikan kaikkiin Korisliigan otteluihin (sarja alusta loppuun) sekä etuosto-oikeuden ja alennuksen EuroChallenge-ottelulippuihin. Myös muita etuja tiedossa.

Osta omasi osoitteesta ennakkolippu.com/katajabasket.

> Infosivu / Information in English

22.10.2014


Tapiolan Honka - Kataja Basket 99-87

> Raportit, tilasto
 

 

 

Kataja Basket -blogit 22.10.2014


@penkintakaa:
"Muutoksia(ko)"

"Toikan vaihtuminen Pekkaan ja Vaskin sekä Yrtin vaihtuminen Tuomakseen on tottakai iso muutos. Jutut on erilaisia, mutta yhteistäkin on. Taso on pysynyt ihan yhtä alhaisena."
 
> Tästä blogitekstiin

18.10.2014


Garrius Holloman pelaa Lappeenrannassa vielä kaksi ottelua

Kataja Basketin neljäs amerikkalaisvahvistus jatkaa Namikan riveissä I divisioona A:ssa 26. lokakuuta saakka.
 
Alustavasti organisaatiot olivat sopineet neljästä ottelusta, mutta Kataja-päävalmentaja Pekka Salminen kertoi tänään pestin jatkamisesta niin, että Holloman tulee edustamaan Namikaa yhteensä kuudessa ottelussa.
 
Namika on voittanut neljästä ottelustaan kaksi ja on tällä hetkellä sarjataulokossa sijalla neljä. Holloman on saanut Juha Steniltä luonnollisesti reilusti vastuuta ja laituri onkin ottanut haasteen hyvin vastaan. Keskimäärin 34 peliminuutissa on kirjautunut 23,3 pistettä, 8,5 levypalloa, 2,3 syöttöä, 1,5 riistoa ja 0,8 torjuntaa. Heittoprosentit ovat 53 (kakkoset), 48 (kolmoset) ja 60 (vaparit).
 
Kataja Basket aloittaa europelit 4. marraskuuta.

17.10.2014


Kausikortit ja EuroChallenge-pelit

Kausikortit eivät käy EuroChallenge-otteluissa, mutta kausikortin haltija voi varata lippupaketin (á 50 eur) kausikorttipaikalleen EuroChallenge-kauden 2014-15 alkulohkovaiheen otteluihin.
 
Lisätietoa yläpuolella olevan linkin kautta.

Rajaheitto.fi 17.10.2014


Haastattelussa toiminnanjohtaja Riku Tapio
"Yksi keskeinen asia on omasta brändistä välittäminen"

Haastattelun 1. osa tästä
Haastattelun 2. osa tästä

15.10.2014


Striimauspalvelu KorisliigaTV.fi on avattu

"KorisliigaTV:n kautta näkee 24.10. alkaen lähes kaikki Korisliigan ottelut suorina lähetyksinä. Kaikkiaan kauden 2014/2015 runkosarjasta lähetetään suoratoistona 192 ottelua sekä pudotuspeleistä 12-31 ottelua."
 
> Tästä uutiseen (Korisliiga.fi)

11.10.2014


Jesse Niemelle pakkolepoa

Keskiviikkoisessa Pyrintö-ottelussa jo ensiminuuteilla polvensa loukannut Jesse Niemi joutuu hetkeksi sivuun tositoimista. Ortopedin mukaan harjoittelun teippauksen ja tuen kanssa voi aloittaa aikaisintaan kahden viikon päästä.
 
- Fysioterapeuttimme tutki Jessen välittömästi kolhun jälkeen ja oli heti selvää, että vamma vaatii lääkärissäkäynnin, joukkueenjohtaja Jukka Törmälä kertoo.
 
- Aika lääkärillemme ja hänen kauttaan ortopedillemme järjestyi jo torstain aikana, samoin pääsy magneettikuvaukseen. Ortopedin lausunnon saimme eilen (perjantaina).
 
Kataja Basketin molemmissa Korisliiga-otteluissa aloitusviisikkoon kuulunut Niemi joutuu jättämään väliin vähintään 3-4 seuraavaa liigaottelua. Joensuulaisten EuroChallenge-pelit käynnistyvät reilun kolmen viikon kuluttua 4. marraskuuta.
 
> Jesse Niemen Kataja Basket -pelaajakortti

KORIPALLOLIITON UUTISTARJONTAA


KATAJA BASKET PELAA


KOTIMAA
EUROOPPA