Laakkonen Broman group Motonet PKS Fabrik PKO Intersport Karjalainen Punamusta Kuvanmaailma Joensuun kaupunki PKKY Seniorikodit Vatupassi Adidas Teatteriravintola Starkki Solenovo Lakka Lähitapiola

Live-seurannat

Korisliiga

FIBA EuroChallenge
FIBA Europe

Pelaa ja tue Katajaa!

Tue Kataja Basketia pelaamalla Veikkauksen pelisi tämän linkin kautta

Facebook


Twitter


YouTube
LIPUT / TICKETS

LIPUT/TICKETS: 15/10/5 eur

Ennakkomyynti osoitteessa/Shop online at ennakkolippu.com/katajabasket.

Kausikortin hinta kaudelle 2014-15 on 395 euroa sisältäen oman istumapaikan kaikkiin Korisliigan otteluihin (sarja alusta loppuun) sekä etuosto-oikeuden ja alennuksen EuroChallenge-ottelulippuihin. Myös muita etuja tiedossa.

> Infosivu / Information in English

29.3.2015


Kataja Basket - KTP-Basket 89-100

> Otteluraportit ja -tilasto

25.3.2015


Tom Knight pikavisiitille kotimaahansa, ei pelaa sunnuntaina KTP-ottelussa

Sentterillämme on perhepiiriin liittyviä henkilökohtaisia huolia, minkä vuoksi hän matkustaa torstaina kotiinsa USA:han. Näin ollen Kataja kohtaa sunnuntaina kotikentällä KTP-Basketin ilman korinaluspelaajaansa. Knightin on määrä palata ensi keskiviikoksi, jolloin Helsinki Seagulls saapuu Joensuuhun.

Basket.fi 24.3.2015


Teemu Rannikko: "Olemme koripalloihmisten papereissa kaikkein suurin yllättäjä"

"Kataja Basketin kapellimestarina viimeiset kaksi kautta viihtynyt Teemu Rannikko, 34, kirvoitti riemunkiljahduksia monen pohjoiskarjalaisen koripallofanin suista aiemmin viikolla allekirjoitettuaan jatkosopimuksen joensuulaisseuran kanssa. Susijengi-legendaa kosiskeltiin takaisin ulkomaan rahakkaisiin liigoihin, mutta Joensuu vei voiton."
 
> Tästä haastatteluun (Basket.fi)

17.3.2015


"Niin kauan kun pelaamisesta nauttii ei lopettamista kannata edes ajatella"
Teemu Rannikko ja Kataja Basket kaksivuotiseen jatkosopimukseen, myös Marius Van Andringa pysyy Joensuussa

Kataja Basket ja kapteeninsa, takamies Teemu Rannikko (34), ovat tehneet sopimuksen kahdesta seuraavasta pelikaudesta. Yksi suomalaisen koripalloilun ikoneista jatkaa näin ollen peliuraansa ainakin kevääseen 2017.
 
Myös hyvää tulokaskautta pelaava takamies Marius Van Andringa (20) nähdään ensi kaudella seuran väreissä. Sopimuksensa on mallia 1+1.
 
- Ollaan perheen kanssa viihdytty Joensuussa varsin hyvin. Asiat on hoidettu kentällä ja kentän ulkopuolella mallikkaasti. Varmasti Suomen paras organisaatio, jossa asiat tehdään niin kuin luvataan. Se on minulle todella iso asia ja helpotti selvästi uuden sopimuksen tekoa, Rannikko juttelee.
 
Perjantaina 21-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä Marius Van Andringa on nauttinut Rannikon ohjauksesta reilun puoli vuotta. Debyyttikausi Korisliigassa alkoi luonnollisesti hieman haparoiden mutta sittemmin helsinkiläisen Malmin Super-Koriksen kasvatti on profiloitunut varteenotettavaksi kaukoheittäjäksi ja hyväksi puolustajaksi.
 
- Kauden alussa oli henkilökohtasella tasolla paljon tavoitteita. Niistä jotkut on saavutettu mutta paljon on vielä saavuttamatta, Andringa toteaa.
 
> Lue lisää

Korisliiga.fi 17.3.2015


Korisliiga-formaatti uudistuu ensi kaudesta alkaen: vähemmän runkosarjaa, enemmän playoff-herkkua

"Suomen Koripalloliiton hallitus on kokouksessaan päättänyt aikuisten pääsarjojen pelitavat seuraavalle kolmelle pelikaudelle. Samalla liittohallitus aikaisti mm. Korisliigaan suunnitteilla olevia muutoksia. Korisliiga täydennetään 12-joukkueiseksi jo pelikaudelle 2015-16 ja runkosarjaotteluiden määrä pudotetaan 34:een."
 
> Tästä uutiseen (Korisliiga.fi)

12.3.2015


Marcel Moorelle pakkolepoa

Kataja Basket ehti juuri saada kapteeninsa Teemu Rannikon takaisin kokoonpanoon n. kuukauden poissaolon jälkeen, kun on jo seuraavan sivuunjäännin vuoro. Laitahyökkääjä Marcel Moore on pakotettu 2-4 viikon lepojaksoon. Hänenkin diagnoosinsa on alaraajavamma.

Kataja Basket -blogit 1.3.2015


@penkintakaa:
"Uskolliset ystävät"

"Totta se on! Kataja Basketilla on uskollisia ystäviä. Aika moni heistä osoittaa uskollisuutensa kaikissa kotiotteluissa. Jotkut kotiotteluiden lisäksi muutamissa vierasotteluissa kauden aikana."
 
> Tästä blogitekstiin

YLE.fi 25.2.2015


Teemu Rannikko: "Agenttien valinta aina arpapeliä"

"Yle Puheen urheiluillassa keskusteltiin kattavasti urheilumanageroinnista. Suomen koripallomaajoukkuen takamies Teemu Rannikko, 34, selvitti yksityiskohtaisesti pelaaja-agentinsa roolia."

> Tästä artikkeliin (YLE.fi)

Basket.fi 19.2.2015


Marius Van Andringa: "Meillä on rahkeet mennä ihan päätyyn asti"

"Korisliigan vuoden tulokkaan palkinnosta kisaava joensuulaisen Kataja Basketin takamies Marius van Andringa, 20, ei pidä yllätyksenä sitä, että Kataja kisaa tiukasti pudotuspelien kotiedusta.
 
– Aika vaikea alkukausi meillä oli, mutta musta tuntuu, että me ollaan Korisliigan jengeistä se, joka on kehittynyt kaikkein eniten kauden aikana."
 
> Lue lisää (Basket.fi)

KymenSanomat.fi 10.2.2015


"Korisliiga-seurat päättivät sallia neljä ulkomaalaispelaajaa kaudella 2015-16"

"Liigajoukkueissa saa pelata ensi kaudella neljä ulkomaalaispelaajaa. Liigaseurat pitivät tiistaina kokouksen, jossa asia päätettiin äänin 7—4."
 
> Lue lisää (KymenSanomat.fi)

KORIPALLOLIITON UUTISTARJONTAA


KATAJA BASKET PELAA


KOTIMAA
EUROOPPA