Gamebox: Kouvot Kouvola – Kataja Basket 67-79


Kouvot

Kataja varmistaa kotiedun 10. joulukuuta pelattavaan Suomen cupin puolivälierään.

Otteluennakko

”Kataja matkustaa”

Tämän viikon ensimmäinen matka suuntautuu Kouvolaan. Siellä entisellä Manskarilla, nykyisellä MLL Areenalla, vastaan tömistelee paikallinen Ursus arctos eli Kouvot.

Kouvot on saanut sairastuvalta pelaajia takaisin pelikuntoon, tosin kyllä heitä sinne vielä jäikin. Meille tuli maanantaina pientä murhetta kolhujen merkeissä ja siitä syystä yliviivasin kokoonpanoluettelosta Rahlirin nimen. Muuten on kaikki kunnossa. Katsotaan illalla mikä vaikutus on sillä, että korit ovat tuttuakin tutummat ainakin Tumpille, Teemulle ja Tomille.

Suomen cupin puolivälieräpaikka on varma, voitolla pelataan kotona. Panosta pelissä siis on myös tavallisten sarjapisteiden lisäksi.

Muistakaa kannustaa!

-Tapsa


 

Ottelusta

Ottelu: Kouvot Kouvola – Kataja Basket / Korisliigan alkusarjaottelu 11/22
Aika ja paikka: 22.11.2022, MLL Areena, Kouvola
Lopputulos: 67-79 (21-17, 24-17, 14-20, 8-25)

Ratkaisu: Vierasvoiton pohjustaa yksi mies, Thomas Tumba (16/7/2 torjuntaa/teholuku 23/+17), jonka suoritus on lyhyen Korisliiga-uransa paras. ”Masi” pelaa ainoana Kataja-nimenä alusta loppuun erinomaisella intensiteetillä ja hänen panoksensa on aivan ratkaiseva analysoitaessa sitä miksi Kouvot ei pääse ensimmäisellä kolmella jaksolla karkaamaan. Tuolloin Kataja ui todella syvissä vesissä etenkin hyökkäyspelinsä kanssa ja tekee vain ja juuri niitä asioita, jotka kotijoukkueen coach Jyri Lehtonen on ennakkoon suunnitellutkin. Kun heittopeli päätösjaksolla viimein aukeaa, alkaa palkintoja tulla koko ajan paranevan puolutuspelin siivittämänä. Lopulta Kouvot väsyy ja jää kyydistä.

Tehomiehet:
Kataja: Galin Smith, teholuku 24 (14/10/1 syöttö/3 torjuntaa / pelitilanneheitot 6/10, vapaaheitot 2/2)
Kouvot: Quanterrius Jackson, teholuku 16 (21/5/1 syöttö/6 menetystä/4 riistoa / pelitilanneheitot 9/17, vapaaheitot 3/4)

> Ottelutilasto

Muuta: Voitolla Kataja varmistaa kotiedun Suomen cupin puolivälierissä. Vastustaja selviää maanantaina 28.11. järjestettävässä valintatilaisuudessa. Ottelupäivä on lauantai 10.12. ja paikkana Motonet Areena.

Seuraava ottelu: Lauantaina 26.11. klo 17 Tampereen Pyrinnön vieraana.