Ajankohtaista

FIBA Europe Cup -pääsylippuinfo

Kataja Basket jatkaa europelitaivaltaan FIBA Europe Cupin pudotuspeleissä, jossa se saa vastaansa saksalaisen Telekom Baskets Bonnin. Joukkueet kohtaavat keskiviikkona 8.2. Saksassa ja keskiviikkona 22.2. Joensuussa, jolloin jatkopaikka viimeistään ratkeaa.

Joensuussa pelattava ottelu alkaa LähiTapiola Areenassa klo 18.30.

Kausikortit

Kausikortit eivät ole voimassa Joensuun-ottelussa. Kausikorttilaisilla on mahdollisuus lunastaa omat paikkansa otteluun viimeistään 7.2. Kataja Shopista. Kataja Shop palvelee Kauppakeskus Metropolissa (Kauppakatu 30) arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-14.

Ennakkoon (viimeistään 7.2.) lunastettu lippu omalle kausikorttipaikalle maksaa 15 euroa.

Mikäli kausikorttipaikalle ei ole lunastettu lippua 7.2. mennessä, paikka vapautetaan yleiseen myyntiin.

Klubi-kortit

Klubi-kortit ovat voimassa Joensuun-ottelussa. Klubi avaa ovensa tuttuun tapaan tunti ennen ottelun alkua eli klo 17.30.

Lipunmyynti

Ottelun lipunmyynti käynnistetään mahdollisimman nopeasti. Lipunmyynti tapahtuu Kataja Shopissa ja verkossa osoitteessa www.ennakkolippu.com/katajabasket. Toimistollamme ei ole lipunmyyntiä.

Lippujen ovimyynti aloitetaan LähiTapiola Areenassa tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17.30.

Lippujen hinnat

Ottelun pääsyliput maksavat 20 euroa, alennusryhmiltä (eläkeläiset, työttömät, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet) 12 euroa. Opiskelija-/koululaislippu maksaa 8 euroa.

Alle 7-vuotiaat ja yli 75-vuotiaat pääsevät otteluun veloituksetta.

Lisätietoa:
”FIBA Europe Cupin neljännesvälierävastustaja on saksalainen Telekom Baskets Bonn kera mestarijoukkueemme luottomiehen Ken Hortonin” (KatajaBasket.fi 26.1.2017)

« Takaisin