Gamebox: Helsinki Seagulls – Kataja Basket 61-91


Seagulls

Ottelusta

Pelijaksot:
14-20, 14-23, 11-26, 22-22

Ratkaisu:
Jos kaatui Le Mans kotikentällään Ranskassa ilman kapteeni Teemu Rannikkoa, ei joukkueen tärkeimmän pelaajan poissaolo kokoonpanosta saa kotoisessa Korisliigassa ainakaan joka ilta näkyä. Tänään Kataja puhaltaa heti alusta päälle juuri sen hengen, jonka siivittämänä komeat europelivoitotkin kairattiin. Joukkue saa sarjakärki-Seagullsin näyttämään jopa huonolta, niin selvä on tasoero suurimmillaan. Heikolta peli näyttää vain hetkillä jolloin palloa ei malteta liikuttaa tarpeeksi tai yritetään jotakin sellaista mihin kaikki kentällä olevat eivät ole varautuneet. Seagulls kaipaa nähdyn perusteella sivussa olevaa Gerald Lee Junioria korinsa alle – Katajan 48 pistettä maalatulta alueelta on hurja määrä.

Avainpelaaja, Kataja:
Daniel Mullings: 35 min: 19 pistettä (pelitilanneheitot 9/16, vapaaheitot 1/3)/13 levypalloa/6 syöttöä/5 menetystä/4 riistoa/teholuku 28/plus-miinus -luku +25

Joukkueen tärkein pelaaja joka kerta kun Rannikko ei pue otteluun. Mikäli onnistuu, Kataja pelaa voitosta oli vastassa melkein kuka tahansa. Juuri Mullingsin räjähdysmäiset otteet pelin alussa siivittävät muun Katajan lentoon. Liikkuu omissa korkeuksissaan, jakaa palloa, riistää, hämmentää, ei anna hetken rauhaa vastustajalle. Parasta kanukkia.

Tilastopoimintoja:
Levypallotaistelu on Katajan suvereenia hallintaa: 39-24. Kakkostarkkuudessa vieraat ovat parempia prosentein 65-48.

Muuta:
Jarekious Bradley (21/5/+27) iskee kehiin päästyään kovat lukemat. Erinomaisella tarkkuudella syntyvät pisteet ovat uusi henkilökohtainen Korisliiga-ennätyksensä.

> Ottelutilasto
> Sarjataulukko

Videot:
> Lehdistötilaisuus (Seagulls @ YouTube)

Seuraava ottelu:
FIBA Europe Cupin pudotuspelivaihe käynnistyy ensi keskiviikkona Saksan Bonnissa, vastassa paikallinen Telekom Baskets.