Ajankohtaista

Solenovo Oy Kataja Basketin pääyhteistyökumppaniksi

Joensuulainen ohjelmistoyhtiö Solenovo Oy on Kataja Basketin uusin pääyhteistyökumppani. Vuodesta 2000 Katajan yhteistyökumppaneihin lukeutunut Solenovo Oy ja Kataja ovat solmineet pääyhteistyökumppanisopimuksen kausille 2016-17 ja 2017-18.

Itsekin koripalloa aktiivisesti harrastava Solenovo Oy:n toimitusjohtaja ja pääomistaja Kimmo Tanskanen näkee yhteistyön Kataja Basketin kanssa mahdollisuutena nostaa yrityksen tunnettuutta ja näkyvyyttä.

– Hyvin hoidetun urheiluseuran kautta meillä on mahdollisuus tavoittaa potentiaalisia asiakkaitamme, saada näkyvyyttä asiakkaiden suuntaan ja parantaa yrityksemme tunnettuutta yleisesti, Tanskanen kommentoi.

Yrityksen tunnettuuden ja näkyvyyden kasvattamisen lisäksi Tanskanen näkee tärkeänä myös yritysten yhteiskuntavastuun ja urheiluseurojen yhteiskunnallisen roolin.

– Yritysten tuella ja urheiluseuroilla on merkittävä rooli alueellisena liikuttajana. Tämä tarkoittaa paitsi nuorison saamista urheilun pariin, mutta myös sitä, että kaikelle kansalle on tarjolla mielekästä viihdykettä vapaa-ajalla.

Solenovo Oy:n logo näkyy pääyhteistyösopimuksen myötä jatkossa Kataja Basketin pelihousuissa, Korisliigan lämmittelypaidassa, sekä kentän laidalla. Solenovo Oy on myös Teemu Rannikon kummiyritys.

> Solenovo.fi

« Takaisin