Ajankohtaista

Sanna Heinonen ja Mikael Rajahalme mukaan Kataja Basket -yhteisöön

Seuraorganisaatio on saanut syksyn aikana kaksi uutta jäsentä: kumppanuuspäällikkönä on aloittanut Sanna Heinonen ja sisällöntuottajana Mikael Rajahalme.

Heinonen on paluumuuttaja, joka asui Etelä-Suomessa yli 10 vuotta. Hän on aiemmin toiminut mm. avainasiakaspäällikkönä AKK Sports Oy:ssa ja sen järjestämässä Neste Rallissa sekä myyntipäällikkönä Linnanmäen huvipuistossa Helsingissä.

Kataja Basketissa Sannan vastuulla ovat nykyiset kumppanuussuhteet sekä neuvottelu uusien tahojen kanssa tavoitteena saada kasvatettua Kataja Community -yhteisöä yhä laajemmaksi.

– Kataja Basket on kumppanille oiva mahdollisuus näkyä ja kuulua positiivisesti niin Suomessa kuin ulkomaillakin, hän alleviivaa.

– Kataja Communityssä tarkoituksemme on lisätä sekä Kataja Basketin että Joensuun vetovoimaisuutta. Tavoitteeni on ennen kaikkea se, että kumppanuutta mietitään ja kehitetään yhdessä, jotta siitä saa puolin ja toisin kaikkein eniten irti, Heinonen tiivistää.

Mikael Rajahalme on kotoisin Juankoskelta. Hän on asunut Joensuussa kahdeksan vuotta ja opiskelee parhaillaan Karelia-ammattikorkeakoulussa medianomiksi. Meneillään on neljäs ja samalla viimeinen opintovuosi.

Sisällöntuotantoon liittyviä tehtäviä Mikaelilla ovat mm. ideointi, graafinen suunnittelu, valo- ja videokuvaus. Kädenjälkensä tulee näkymään etenkin Kataja Basketin sosiaalisen median kanavilla Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja YouTubessa.

 

« Takaisin