Ajankohtaista

”SÄILYTÄ TUNNE!” -lippukampanja

Kataja Basket ja Karelian Hurmos ottavat vastuuta koko Pohjois-Karjalan urheilun ja liikunnan jatkumisesta yhteisellä ”Säilytä tunne!” -tempauksella.

Joensuulaiset pääsarjatason sisäpalloilujoukkueet Kataja Basket ja Karelian Hurmos ovat päättäneet yhteistyössä kantaa vastuuta koko alueen urheiluseurojen hyvinvoinnista. Kataja ja Hurmos toteuttavat yhteisen kaudenavaustapahtuman ja aloittavat sen markkinoinnin ja lipunmyynnin viipymättä.

Tempauksella on tarkoitus paikata jatkopelien puuttumisesta aiheutuvia tulonmenetyksiä. Tapahtumalla on myös tarkoitus hyödyttää kaikkia alueen urheiluseuroja yli lajirajojen. Jokaisesta tapahtumaan myydystä lipusta lahjoitetaan kymmenen euroa urheiluseurojen tukemiseen.

– Nyt on oikea aika hylätä ajatus omaan napaan tuijottamisesta ja auttaa vielä heikommassakin tilanteessa olevia, toteaa Hurmoksen Marko Räsänen.

Johannes Lasaroff Katajasta yhtyy täysin tähän ajatteluun. Seuroilla löytyi yhteinen sävel tapahtuman ympärille nopeasti ja ajatus koko liikkuvaa yhteisöä hyödyttävän tapahtuman luomisesta tuntui molempien tahojen mielestä tärkeältä ajatukselta.

– Meillä on erittäin suuri esikuvallinen rooli nuorten ja miksei aikuisemmankin porukan silmissä tässä kaupungissa. Nyt on oikea hetki olla antavana osapuolena liikkuvalle yhteisölle, tuumaa Lasaroff Räsäsen nyökytellessä päätään kuin kompaten ajatusta.

Perjantaista alkaen käynnistetään lipunmyynti niin netissä kuin fyysistenkin lippujen muodossa. Käytännössä 35 euron lipunhinnasta lahjoitetaan kymmenen euroa alueen muun urheilun tukemiseen. Tavoitteena on toteuttaa suuren luokan sarja-avaus, jota ei Joensuussa ole aiemmin nähty. Tapahtuman ajankohta on alustavasti syys-lokakuun vaihde, jos poikkeustilanne helpottaa.

– 3000 lippua on minimitavoite, linjaa Räsänen. Yrityksillä ja yksityishenkilöillä on oston yhteydessä halutessaan mahdollisuus ohjata tuki haluamalleen seuralle. Lippuja myydään huhtikuun loppuun saakka.

Myös Joensuun Tilintarkastus Oy haluaa omalla pienellä panostuksellaan olla mukana tukemassa pohjoiskarjalaista urheilua.

– Otimme yhteyttä Katajan toiminnanjohtaja Johannes Lasaroffiin ja tämä tukimahdollisuus muodostui nopeasti ”Säilytä tunne” -tempauksen kautta. Katajan ja Hurmoksen yhteinen tapahtuma auttaa urheilutoimintaa eri seuroissa mainiosti. Kun epidemiasta selvitään, näistä peruuntuneista tapahtumista nauttii varmasti ihan eri tavalla tulevaisuudessa. Paikallisen yrityselämän on tärkeä olla mukana mahdollistamassa seuratoimintaa, kertoo tilintarkastaja Petri Makkonen.

> Tästä lipunmyyntiin

Lisätietoja:
Johannes Lasaroff 050 493 3304 tai johannes.lasaroff (at) katajabasket.fi
Marko Räsänen 050 495 2819 tai karelianhurmos (at) gmail.com

« Takaisin