Ajankohtaista

Poikkeusjärjestelyt Kataja Basketin kotiotteluissa Korisliiga-kaudella 2020-21

Poikkeusjärjestelyt saapumiseen LähiTapiola Areenalle

LähiTapiola Areenan katsojakapasiteetti on 900 katsojaa. Katsomoalue jaetaan yhteen 500 ja yhteen 400 katsojan lohkoon. Ensimmäiseen lohkoon (A-katsomo, päätykatsomo, 400 katsojaa) saavutaan Areenan pääsisäänkäynnistä 2. kerroksesta portaiden puolelta.

Toiseen lohkoon (juoksuradan takana sijaitseva iso kiinteä katsomo, 500 katsojaa) saavutaan Vesikon puoleisesta pohjoispuolen sisäänkäynnistä, joka osoittaa suoraan liikenneympyrää kohti.

Kolmas sisäänkäynti Areenalle tapahtuu keskeltä alhaalta, josta tuttuun tapaan kulkevat vain joukkueet, erotuomarit sekä ottelun toimitsijat että muu joukkueen henkilökunta.

Järjestyksenvalvojat pitävät lukua paikalle saapuvista katsojista, jolloin estetään lohkokohtaisten katsojarajoitusten ylittäminen. Voit siis valita kumpaan lohkoon haluat sijoittua. Järjestäjällä on oikeus sulkea sisäänkäynti mikäli lohko on täynnä ja tuolloin asiakas ohjataan siirtymään toiseen lohkoon. Suosittelemme saapumaan paikan päälle hyvissä ajoin välttääksemme mahdolliset ruuhkat.

Ottelutapahtuman poikkeusjärjestelyt

Lohkot ovat rajattu selkeästi toisistaan raja-aidoilla ja -nauhoilla. Lohkojen välillä liikkuminen ei ole sallittua. Lohkojen sisällä liikkuminen on sallittua, mutta turhaa liikkumista lohkon sisällä tulee välttää. Katsomoiden ja kentän/toimitsijapöydän välillä on tilaa neljä metriä.

Samaan seurueeseen ja/tai perhekuntaan kuuluvat saavat istua vierekkäin. Seurueiden väliin tulee jättää yksi tyhjä istumapaikka.

Molemmissa lohkoissa on omat wc-tilat, kioskit ja fanituotepisteet. Ottelutapahtuman kaikilla työntekijöillä on päällään maskit sekä suojakäsineet. Kioskissa asioidessa kioskihenkilökunta tarjoilee tuotteet tiskiltä kontaktien välttämiseksi. Kioskeissa sekä fanituotepisteissä ohjataan käyttämään käsidesiä.

Lumi Medical Oy tarjoaa ovilla kaikille paikan päälle tuleville maskit, Vauhti Speed Oy käsidesit. Käsidesia lohkoissa on riittävästi. Otteluun saavuttaessa ohjeistetaan käsidesin käytössä sekä tarvittaessa myös maskien päälle pukemisessa.

Lapsiparkki ei ole käytössä.

Poistuminen

Poistuminen tapahtuu ohjatusti kuuluttajan ja järjestyksenvalvojien opastamana. Poistuminen tapahtuu samasta sisäänkäynnistä josta Areenalle saavuttiin.

Yleiset ohjeet

Saavu paikalle terveenä. Jos sinulla on flunssaoireita, pysythän kotona.

Pidä turvaväli. Huolehdi 1-2 metrin turvavälin pitämisestä ja vältä tarpeettomia kontakteja ja ruuhkautumista ottelutapahtuman aikana.

Huolehdi käsihygieniasta. Kannattaa ottaa myös oma pikkupullo käsidesiä paikan päälle mukaan. Pese kätesi huolellisesti ja usein. Paikan päällä on runsaasti tarjolla käsidesiä.

Jos sinulle tulee tarve yskiä tai aivastaa, tee se hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

Anna pelaajille, henkilökunnalle, tuomareille, toimitsijoille ja muulle ottelutapahtuman henkilökunnalle työrauha. Kentän ja vaihtopenkin viereen tai pukuhuoneisiin meneminen ei ole sallittua.

Edellä annettua ohjeistusta noudattaten voimme kaikki nauttia otteluista turvallisesti.

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Johannes Lasaroff
puh. 050 493 3304, email johannes.lasaroff@katajabasket.fi

« Takaisin