Ajankohtaista

Nuorta voimaa seuratyöhön: Joensuun Kataja ry:n koripallojaoston toiminnanjohtaksi on valittu Iisakki Hukka ja valmennuspäälliköksi Jose Salo

Valmennuspäällikön tehtävässä Jose Salo korvaa Marko Tuonosen, joka jatkaa Kataja Basketissa juniorivalmentajana.

Koripallojaoston keulahahmona toimiva Iisakki Hukka tulee organisoimaan seuran päivittäiset työtehtävät. Ensi kaudella hänen vastuullaan on myös naisten edustusjoukkueen valmennus, lisäksi Iisakki tulee olemaan aktiivisesti mukana juniorivalmennuksessa.

Valmennuspäällikkö Salon tehtäviin kuuluvat toimiminen Joensuun Urheiluakatemian koripallovalmentajana ja naisten edustusjoukkueen apuvalmentajana. Lisäksi hän tulee koordinoimaan junioritoimintaa yhdessä toiminnanjohtaja Hukan kanssa.

Iisakki Hukka on ehtinyt kokea koripalloa Kataja Basketissa monesta näkökulmasta. Hän on valmentanut vuodesta 2019 useita eri ikäluokkia. Viime kaudella yksi tehtävistään oli naisten edustusjoukkueen apuvalmennus. Valmennuksen ohella Hukka on toiminut myös miesten edustusjoukkueen yhteistyökumppanihankkijana.

– Haluan kiittää koripallojaoston johtokuntaa luottamuksesta ja tästä erinomaisesta mahdollisuudesta. Kataja Basket on ollut koko tähänastisen urani ajan seura, joka on tarjonnut tilaisuuksia kehittyä sekä valmentajana että seuratoimijana.

– Miesten edustusjoukkueen yhtiöittämisen myötä koko koripallojaosto on monella tapaa uuden aikakauden edessä. Josen kanssa tulemme suunnittelemaan ja kehittämään jokapäiväistä tekemistä. Työn merkityksellisyys sekä ihmisten kanssa toimiminen on kiinnostavaa. Vahvan ja kokeneen tukiverkoston ansiosta meillä on erinomainen mahdollisuus yrittää ja kokeilla erilaisia keinoja, joiden avulla asetettaviin tavoitteisiin on mahdollista yltää, Hukka näkee.

Luokanopettajaopintojaan viimeistelevä valmennuspäällikkö Jose Salo on työskennellyt seurassa noin neljä vuotta. Kokemusta seuran vanhimpien junioriryhmien vetäjänä hänelle on kertynyt nousujohteisesti aina aluesarjoista valtakunnalliseen 1. divisioonaan saakka.

Salolla on palava halu sekä valmentajana toimimiseen että juniorityön kehittämiseen.

– Olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta päästä kehittämään junioritoimintaa edelleen. Jaamme Iisakin kanssa selkeän vision siitä mitä toivoisimme Katajan saavuttavan. Laadukas tukiverkosto tulee auttamaan meitä tällä tiellä.

– Kasvatustieteen maisterin paperit ovat muutamaa opintopistettä vaille taskussa, joten nyt oli oiva tilaisuus lähteä entistä vahvemmin mukaan seuratoimintaan. On mahtavaa päästä viemään Katajan juniorikoripalloa eteenpäin ja täten tehdä seurastamme entistäkin parempi!

« Takaisin