Ajankohtaista

Kausikorttimyynti Motonet Areenalle on käynnistynyt!

Kataja Basket -kausikortit ovat nyt myynnissä kaudelle 2022-23. Varmista numeroitu istumapaikkasi kotiotteluihin Motonet Areenalle hankkimalla kortti verkkokaupastamme!

Kausikortteja myydään Motonet Areenan A-, B- ja C-käytäville.

Star Club VIP -kausikortit myydään pääsääntöisesti G- ja H-käytäville (ei myyntiä netin kautta), joten mikäli tämä vaihtoehto buffet-ruokailuineen ja VIP-ohjelmineen kiinnostaa, käänny myyntipäällikkö Henna-Riikka Oksmanin puoleen (p. 0400 225373, sähköposti henna-riikka.oksman ( at ) katajabasket.fi).

Olemme varanneet viime kauden kausikorttilaisille istumapaikat Motonet Areenaan kaudelle 2022-23 ja ilmoittaneet asiasta henkilökohtaisella sähköpostilla yksittäisten kausikorttien haltijoille. Paikat pidetään varattuina 31.7.2022 saakka.

Yrityssopimusten sisällä olevat kausikorttipaikat ovat myös varattuina ja niistä informoidaan erikseen hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

Kausikortin hinta tulevalle pelikaudelle B- ja C-käytäville on 340 € ja se sisältää kaikki Kataja Basketin kotiottelut (runkosarja, Suomen Cup ja mahd. pudotuspelit) pois lukien mahdolliset kansainväliset ottelut. HUOM. Runkosarjakausikortti ei ole enää valikoimissamme.

Kausikortin hinta A-käytävälle eli fanikatsomoon on käynnistyneen kampanjan ajan 199 € ja se sisältää myös kaikki Kataja Basketin kotiottelut (runkosarja, Suomen Cup ja mahd. pudotuspelit) pois lukien mahdolliset kansainväliset ottelut. Kampanjahinta on voimassa 31.7.2022 saakka ja tämän jälkeen kausikortin hinta A-käytävälle on 250 €.

Lisätietoa:
– Kausikorttikyselyt: info ( at ) katajabasket.fi
– VIP-kausikortit sekä yheistyökuviot: myyntipäällikkö Henna-Riikka Oksman, p. 0400 225373, sähköposti henna-riikka.oksman ( at ) katajabasket.fi

« Takaisin