Ajankohtaista

Kausikortit kaudelle 2023-2024 myynnissä

Kausikorttimyynti Kataja Basketin otteluihin Motonet Areenaan kaudelle 2023-2024 on alkanut! Voit ostaa kausikortin osoitteesta katajabasket.tapahtumiin.fi

Olemme lähestyneet sähköpostitse kauden 2022-2023 kausikorttilaisia kausikortin uusimiseen liittyen. Viime kauden kausikortit samalle paikalle voidaan aktivoida tulevalle pelikaudelle, joten säilytäthän vanhan kausikorttisi tallessa.

Tulevalle kaudelle 2023-2024 numeroidut kausikortit myydään Motonet Areenan A-, B- ja C-käytäville.

Star Club VIP -kausikortit myydään puolestaan Motonet Areenan G- ja H-käytäville. Ole yhteydessä sähköpostitse info@katajabasket.fi tai Kataja Basketin toiminnanjohtaja Johannes Lasaroffiin puhelimella 050 493 3304 tai sähköpostitse johannes.lasaroff@katajabasket.fi.

 

Kausikorttien hinnat kaudelle 2023-2024 ovat:

Numeroidun istumapaikan hinta 370 €

Numeroidun paikan hinta fanikatsomosta 270 €

Numeroimattoman kausikortin hinta 250 €, mikä oikeuttaa istumaan numeroimattomissa päätykatsomoissa tai pyörätuolipaikalla.

Yllä olevat kausikorttityypit sisältävät Kataja Basketin kaikki Korisliigan kotiottelut mukaan lukien pudotuspelit sekä Suomen Cupin kotiottelut. Mahdolliset kansainväliset ottelut eivät sisälly kausikortin hintaan.

Star Club VIP -kausikortin hinta on 1100 € ja se sisältää kaikki Kataja Basketin kotiottelut mukaan lukien myös mahdolliset kansainväliset ottelut. Star Club VIP -kausikorttiin kuuluu ohjelma ja ruokailu Star Clubilla.

Muovisen kausikortin lähettämisestä laskutamme kausikortin hinnan lisäksi 10 euron toimitusmaksun, mobiilikausikortista ei synny lisäkustannuksia.

 

Mikäli teillä on kysyttävää kausikortteihin liittyen olkaa yhteydessä sähköpostitse info@katajabasket.fi

« Takaisin