Ajankohtaista

Henna-Riikka Oksman Kataja Basketin myyntipäälliköksi

Kataja Basketin yhteisö vahvistuu kumppanuuksien ja tapahtumien osalta Henna-Riikan aloittaessa myyntipäällikkönä 1.8.2021.

Henna-Riikka työskenteli aiemmin Katajan pääyhteistyökumppanin PKO:n palveluksessa. Kokemusta asiakkaiden ymmärtämisestä ja palvelemisesta hänelle on kertynyt myynti- ja ravintolapäällikön tehtävissä.

Ravintolapäällikkönä hän toimi eri PKO-yksiköissä seitsemän vuoden ajan. Viimeiset kolme vuotta pestinsä on ollut myyntipäällikkö, jolloin hän on vastannut  mm. majoitussopimusratkaisujen, kokouksien, tilaisuuksien ja yleisötapahtumien myynnistä Sokos Hotelleihin sekä omaan maakuntaan että  myös valtakunnallisesti.

Henna-Riikasta Kataja Basket Community saa energisen, aurinkoisen, positiivisen ja ennen kaikkea asiakaslähtöisen pohjoiskarjalaisen osaajan.

– Olen niin intoa täynnä! Odotan jo malttamattomana mitä kaikkea pääsen kokemaan, näkemään, tuotteistamaan ja kehittämään kotimaisen urheilun huipulla yhdessä yhteistyökumppaneiden, edustusjoukkueen sekä koko Kataja Basket -perheen kanssa. Minulle asiakas on aina tärkein. Löydetään yhdessä mieluisat ratkaisut ja nautitaan onnistumisista kun on tehty maaleja, Oksman kiteyttää tuoreet tunnelmat.

Lisätietoja:
henna-riikka.oksman (at) katajabasket.fi
johannes.lasaroff (at) katajabasket.fi

« Takaisin