Ajankohtaista

Kataja Basket purki Ryan Wrightin pelaajasopimuksen

Joensuulainen Kataja Basket on purkanut pelaajasopimuksensa kanadalaissentteri Ryan Wrightin kanssa. Sopimus on purettu tänään eikä Wright ole enää kokoonpanossa illan Korisliiga-ottelussa joukkueen kohdatessa vieraskentällä BC Nokian.

Pelaajasopimuksen purkaminen liittyy pelikentän ulkopuolella sattuneeseen välikohtaukseen, jossa Wright oli osallisena. Tapaus on käsitelty ja sovittu osapuolten kesken.

– Haluamme osoittaa, että suhtaudumme vakavasti niin kentällä kuin sen ulkopuolella tapahtuviin arvojemme vastaiseen toimintaan. Emme voi missään olosuhteissa suvaita sopimatonta käytöstä vaikka se tapahtuisikin pelaajan vapaa-ajalla. Pelaajat edustavat meitä aina halusivat tai eivät, toteaa Kataja Basketin toiminnanjohtaja Riku Tapio.

Seura ei halua kommentoida asiaa tämän enempää.

Wright edusti seuraa 11 Korisliiga- ja 12 FIBA Europe Cup -ottelussa. Liigassa hänelle kirjattiin keskiarvot 10,0 pistettä ja 3,8 levypalloa, eurokentillä lukemat olivat 10,2 pistettä ja 4,4 levypalloa.

Kataja Basket etsii parhaillaan Wrightille korvaajaa ja pyrkii ilmoittamaan uuden sentterinsä nimen mahdollisimman pikaisella aikataululla.

« Takaisin