Ajankohtaista

Kataja Basket Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Johannes Lasaroff

Kataja Basket Oy:n hallitus tiedottaa:

Joensuun Kataja ry on yhtiöittänyt koripallon miesten edustusjoukkueen toiminnan omaksi osakeyhtiökseen Kataja Basket Oy:ksi, jonka kaikki äänivalta on 100 %:sti edelleen yhdistyksellä. Osakkeita meneillään olevassa osakeannissa ovat merkinneet sekä yritykset että yksityishenkilöt. Yhtiön toimitusjohtajana aloittaa 1.6.2024 Johannes Lasaroff.

Seuran toiminnanjohtajana hankitun vankan kokemuksen lisäksi Lasaroff osoittaa merkittävää intohimoa yhtiöittämisen mukanaan tuomia mahdollisuuksia kohtaan. Hänen uransa on kunnianhimoinen tarina ahkeroinnista ensin urheilijana, sitten seuratoimijana – joka tilanteessa yhteisön etua painottaen.

Lasaroffin energia ja näkemykset yhtiöittämisprosessin aikana ovat olleet merkillepantavia. Pitkä kokemus alalta antaa hänelle vankan perustan, jonka varaan meidän on jatkossa hyvä rakentaa menestystä sekä terävöittää fokustamme entisestään.

Toimitusjohtajan valinta tehtiin avoimen valtakunnallisen prosessin kautta. Toivomme päätöksemme viestivän optimismia ja luottamusta tulevaisuuteen.

Yhdessä Johanneksen kanssa avaamme uuden luvun historiassamme ja uskomme sen olevan täynnä mieleenpainuvia saavutuksia.

Kataja Basket Oy – Hallitus

« Takaisin