Ajankohtaista

Kataja Basket Oy:n osakeanti, mistä on kysymys?

Koko joensuulaisen koripalloyhteisön eduksi, ammattiurheilutoiminnan, eli miesten edustusjoukkueen taustavoimaksi on perustettu osakeyhtiö Kataja Basket Oy. Kaudella 2024-2025 Korisliigan liigalisenssi ja kaikki edustusjoukkueen toiminta siirretään Kataja Basket Oy:lle. Haluamme tällä muutoksella varmistaa joensuulaisen huippukoripallon kehityksen myös tulevaisuudessa.

Kataja Basket Oy koostuu kahdesta osakesarjasta. Ainoan A-osakkeen omistaa Joensuun Kataja ry. A-osakkeella on 100% yhtiön äänivallasta ja vastuista. B-osakkeilla ei ole osinko-oikeutta, ääni- tai osallistumis- oikeutta yhtiökokouksessa, eikä takaisinlunastusoikeutta.

B-osakkeita lasketaan liikkeelle enintään 200 uutta osaketta. B-osakkeen merkintähinta on 2 000 € osakkeelta. B-osakkeita voi merkitä kuka tahansa, jolloin olet pääomittamassa uutta yhtiötä ja samalla Kataja Basket Oy:n omistaja. Järjestämme osakkaille kaksi kertaa vuodessa osakaskokouksen, jossa saat tietoa yhtiön tilanteesta ja toiminnasta. Pääset myös tutustumaan joukkueeseen sekä hyödyntämään osakkuusetuja.

Merkintäaika on 6.4.2024 – 31.5.2024.

Kun merkitset Kataja Basket Oy:n osakkeita, toimi näin:

1. Tee tilisiirto Kataja Basket Oy:n tilille: FI22 5770 0520 6124 14. Summana 2 000€ per merkitty osake ja viestikenttään ”B-osakkeiden merkintä” ja merkitsijän nimi. Muista suorittaa tilisiirto ennen merintäajan päättymistä.

2. Lähetä sähköposti osoitteeseen johannes.lasaroff@katajabasket.fi, jossa kerrot merkitsijän henkilötunnuksen tai yrityksen merkitessä Y-tunnuksen. Ilmoita samalla osakkeiden määrä ja mikäli haluat, ettei nimeäsi julkisteta kiitosten yhteydessä.

Kiitos osakkuudestasi!

« Takaisin