Ajankohtaista

Kataja Basket lanseeraa uuden yhteistyökumppanuusmuodon

Kataja Basket tuo markkinoille uuden yhteistyökumppanuuden mallin. Kataja Basket OffCourt on erityisesti pienemmille yrityksille suunnattu yhteistyön muoto. Kataja Basket OffCourt on myös uusille kumppaneille erinomainen tapa lähteä mukaan Katajan matkaan edullisella kustannuksella.

Kataja Basket OffCourt toteutetaan yhdessä urheilun myyntiin ja markkinointiin erikoistuneen Procito Oy:n kanssa. Procito Oy vastaa tuotteen aktiivisesta myynnistä ja potentiaalisten asiakkaiden kontaktoinnista. Procito Oy tekee yhteistyötä myös lukuisten muiden urheiluseurojen kanssa erityisesti jääkiekon ja jalkapallon puolella. Kataja Basket on Procito Oy:n ensimmäinen yhteistyökumppani koripallon saralla.

– Kataja on meidän ensimmäinen kumppanimme koripallon parista ja olemme innoissamme päästessämme tekemään yhteistyötä heidän kanssaan, kertoo Procito Oy:n myyntijohtaja Kimmo Peltonen.

– Uskon, että Joensuussa ja koko Pohjois-Karjalassa on Katajan kannalta vielä valtavasti potentiaalia, hän jatkaa.

Ensimmäiset keskustelut yhteistyön aloittamisesta käytiin jo vuonna 2013, mutta nyt toimeen on tartuttu nopealla aikataululla.

– Tapasimme Kimmon kanssa ja suunnittelimme yhteistyötä ensimmäisen kerran jo kesällä 2013. Hienoa, että homma saadaan nyt käyntiin, Kataja Basketin toiminnanjohtaja Riku Tapio kertoo.

Kataja Basket OffCourt-yhteistyöpaketteja on kahdenlaisia: Perus- ja Plus-paketti. Myynti käynnistyy tiistaina 29.11.

Asiaa koskevat yhteydenotot: katajabasket@procito.fi.

« Takaisin