Henri Lomu Kataja Basketin valmennustiimiin - Go On Joensuusta seuran yhteistyökumppani - KatajaBasket.fi

Ajankohtaista

Henri Lomu Kataja Basketin valmennustiimiin – Go On Joensuusta seuran yhteistyökumppani

Kataja Basket on solminut valmentajasopimuksen Henri Lomun kanssa koskien kautta 2021-22.

”Kun kuulin Henrin olevan vapailla markkinoilla, aloitin välittömästi tunnustelut mahdollisesta valmentajayhteistyöstä. Lomu on valmentanut menestyksekkäästi niin yksilöitä kuin joukkueitakin ja olen onnellinen, että sain hänet valmennustiimiini. Olen keskustellut hänen kanssaan joukkueen kehittämiseen liittyvistä asioista ja ne keskustelut ovat vahvistaneet näkemystäni siitä ettei urheilijoiden kehittyminen Henrin valmennuksessa ole ollut sattumaa.”

– Petri Virtanen

”Ymmärsimme, että pienyrittäjän arki ei ole helpoin tapa järjestää aikaa valmentamiseen, joten oli luontevaa tarjota valmentamisen ohella myös yhteistyösopimusta Henrin luotsaamalle Go On Joensuulle. Kataja Basket pyrkii yhteistyösopimusten avulla aina win-win -tilanteeseen, joten sitä haetaan myös nyt. Uskon, että Henrin kokemus organisaatioiden ja yritysten kehittäjänä auttaa koko Kataja Basketia.”

– Johannes Lasaroff

”Olen otettu siitä arvostuksesta, jonka Kataja Basket on osoittanut minua kohtaan. Uskon tiimityöskentelyn voimaan ja keskustelujen myötä halusin ehdottomasti osaksi Kataja Basketin tiimiä. Pyrin tuomaan kaiken tietotaitoni seuran ja joukkueen käyttöön.”

– Henri Lomu

« Takaisin