Gamebox: Korihait, Uusikaupunki – Kataja Basket 62-87


UU-Korihait

Ottelusta

Pelijaksot:
11-23, 17-14, 13-25, 21-25

Ratkaisu:
Kokoonpanoon palaavat Teemu Rannikko ja Daniel Mullings (Rion Brown saa ansaitun huilivuoron) nostavat joukkueen tekemisen muutamaan viimeisimpään otteluun verrattuna aivan uudelle tasolle. Joensuulaiset osoittavat ylösheitosta välittömästi, että asenne on kohdallaan ja sarjapisteet tullaan ottamaan mukaan. Hyökkäyksen tasapaino hivelee silmiä ja puolustamiseen saadaan annos lisää aggressiivisuutta. Joukkueiden välinen materiaaliero näkyy selkeästi sekä henkilökohtaisessa taitotasossa että tilannekovuudessa.

Avainpelaaja, Kataja:
Daniel Mullings: 25 min: 10 pistettä (pelitilanneheitot 5/7, vapaaheitot 0/4)/9 levypalloa/3 syöttöä/1 menetys/5 riistoa/teholuku 20/plus-miinus -luku kentän paras, +25

Siivittää Katajan karkuun heti startista: riistää, syöttää ja viimeistelee. Vain vapaaheitot jättävät parantamisen varaa. Upea paluu kentille pienen loukkaantumisen jäljiltä.

Avainpelaaja, Korihait:
Mikko Jalonen: 28 min: 7 pistettä (pelitilanneheitot 3/8, 3 pisteen heitot 0/1, vapaaheitot 1/1)/1 levypallo/4 syöttöä/3 menetystä/1 riisto/teholuku 5/plus-miinus -luku -20

Vaikka tänään ei nähdä aivan parasta parasta Jalosta, aina tyylikäs takamies on silti ilta toisensa perään Korihaiden sydän. Kovaa vääntöä Teemu Rannikkoa (14/4/5 s./+20) vastaan, järjestelee siinä sivussa tukun heittopaikkoja muille.

Tilastopoimintoja:
Kataja nostelee kolmen sekunnin alueelta peräti 54 pistettä Korihaiden 26:tta vastaan.

Kervin Bristolin (16/9/2 riis./2 tor./+24) 16 pistettä on sisäpelaajan uusi ennätys Korisliigassa.

Muuta:
Sarjan kärkikolmikko, järjestyksessä Seagulls, Vilpas ja Kataja, on nyt pelannut 32 ottelua. Kun jäljellä on neljä kierrosta, Seagulls ja Vilpas ovat 48 sarjapisteessä, Kataja 46:ssa.

> Ottelutilasto
> Sarjataulukko

Videot:
> Lehdistötilaisuus

Seuraava ottelu:
Kamppailu runkosarjan kärkisijoista jatkuu keskiviikkona Joensuussa. Tuolloin vastus tulee aivan liigan huipulta: Helsinki Seagulls.