Gamebox: Telekom Baskets Bonn (GER) – Kataja Basket 85-81


Mestarien liigaTelekom Baskets Bonn

Bonn Mestarien Liigan lohkovaiheeseen yhteistuloksella 175-151. Katajan kansainväliset ottelut jatkuvat 18. lokakuuta käynnistyvässä FIBA Europe Cupissa.

Ottelusta

Aika ja paikka:
2.10.2017 klo 21:00, Telekom Dome, Bonn, Saksa

Pelijaksot:
22-17, 21-18, 19-25, 23-21

Ratkaisu:
Ei liene väärin sanoa, että karsinnan tässä vaiheessa Katajan eteen tulee yksinkertaisesti liian iso seinä kiivettäväksi. Telekom Baskets Bonn on vahvempi ja materiaaliltaan leveämpi, lisäksi sillä on riveissään muutama aivan huikean taitava yksilö. Kataja pelaa joka tapauksessa vaikeassa lähtötilanteessa, 20 pisteen takaa-ajoasemassa, hienon vierasottelun, jonka mahdollisuuksien rajoissa oleva voittaminenkaan ei olisi mikään vääryys. Joukkue osoittaa alkukaudelle ominaista sitkeyttä ja lujuutta korvaten puuttuvaa taitoa sekä voimaa kovalla yrittämisellä. Heikko vapaa- ja kaukoheittopeli nakertavat todellisia mahdollisuuksia yllätystulokseen.

Avainpelaaja, Kataja:
Alex Marzette: 18 pistettä, 5 levypalloa, 2 torjuntaa, teholuku 18

Toistamiseen Katajan ykkösnimi. Pärjää loistavasti parhaiden saksalaisten kanssa ja urheilullisuutensa ihastuttaa kerta toisensa perään.

Avainpelaaja, Telekom Baskets Bonn:
Yorman Polas Bartolo: 13 pistettä, 8 levypalloa, teholuku 16

Marzetten tapaan toinen suvereeni esitys peräjälkeen. Ei innostu puolustamaan 100 prosentin teholla, kuten teki Joensuussa, mutta esittelee sekä kaukoheittoaan että huikeaa vartalonhallintaansa. Kun tämä kaveri päättää ottaa levypallon, hän sen myös tekee. Piste.

Tilastopoimintoja:
Takamieskaksikko Ilari Seppälä (5/0/2 s.) – Damier Pitts (18/7/5 s.) on huomattavan aktiivinen ja Katajan hyökkäyspeli pyörii ajoittain hyvinkin lupaavasti.

Matthew Hezekiah (14/4/1 tor.) pelaa hyökkäyskorilla pirteästi. Suurimmat ongelmansa ovat puolustuspäässä, jossa voima ei näihin karkeloihin oikein tahdo riittää.

Muuta:
Alex Murphy puuttuu edelleen Kataja-kokoonpanosta.

> Ottelutilasto
> Lehdistötilaisuus (Telekom Baskets Bonn @ YouTube)

Kuvasatoa:
> ChampionsLeague.Basketball

Muualla:
”Kataja ulos Mestarien Liigasta saappaat jalassa” (Basket.fi)

Seuraava ottelu:
Korisliiga-kausi startataan jo keskiviikkona kotiottelulla KTP-Basketia vastaan.


Yorman Polas Bartolo on yksinkertaisesti uskomaton urheilija. Tässä levypallon nappaamistaan seuraavat Kataja-pelurit Tommi Huolila (vas.), Alex Marzette ja Wesley Saunders (oik.). Kuva © Championsleague.Basketball.