Gamebox: Tampereen Pyrintö – Kataja Basket 94-69


Pyrintö

Ottelusta

Pelijaksot:
23-20, 22-12, 29-16, 20-21

Ratkaisu:
Jostakin ihmeellisestä syystä Pyynikillä nähdään kauden heikoin Kataja. Nyt alla ei ole euro-ottelua, joten senkään taakse ei voi mennä. Peli on aneemista ja huolimatonta heti ensiminuuteista lähtien ja erinomaisesti otteluun valmistautunut Pyrintö käyttää tilaisuutensa. Se laittaa painetta Katajan palloscreen-peliin onnistuen täydellisesti. Vastaavalla omalla hyökkäyspelillään joensuulaisten puolustuksesta tehdään -luvalla sanoen liian helposti- reikäjuustoa.

Avainpelaaja, Pyrintö:
Ricky Minard: 29 min: 15 pistettä (pelitilanneheitot 6/13)/4 levypalloa/4 syöttöä/2 menetystä/4 riistoa/teholuku 17/plus-miinus -luku kentän paras, +34

Kataja-leirissä ei mitä ilmeisimmin olla oltu tarpeeksi kiinnostuneita kakkosvalmentaja Tuomas Ojan scoutista, jossa on takuuvarmasti painotettu Minardin nopeita käsiä. Kataja-pelaajien syötöt ovat aivan liian optimistisia amerikkalaisen ollessa lähettyvillä ja konkari pääseekin pitämään Katajaa aivan pilkkanaan viemällä vieraiden hallusta tukun ”karkkeja”. Juuri nämä suoritukset siivittävät Pyrinnön nousukiitoon. +34 alleviivaa myös tarinaansa tämän illan osalta.

Tilastopoimintoja:
Kataja menettää jo kahdella ensijaksolla yhteensä 13 palloa, koko ottelussa 19.

Muuta:
Johannes Lasaroff (3/1/2 syöttöä/2 riistoa/-4) saa peliaikaa 13 minuuttia ja esiintyy pirteästi. Myös hienon tilastorivin tekevä Tommi Huolila (11/9/2 torjuntaa/plus-miinus -luku vain -1) saa lähes puhtaat paperit.

Daniel Mullings ja Teemu Rannikko ovat edelleen sivussa Katajan kokoonpanosta.

> Ottelutilasto
> Sarjataulukko

Muualla:
”Loistava Pyrintö kaatoi Katajan Pyynikillä” (Pyrinto.fi)

Seuraava ottelu:
Perjantaina Kouvolassa Mansikka-aholla, jonka isäntä, Kouvot, tarjosi viime viikolla Joensuussa kovan vastuksen. Joukkue myös voitti edellisen kotipelinsä Katajaa vastaan.