Gamebox: Tampereen Pyrintö – Kataja Basket 68-79

Pyrintö

Ottelusta

Ottelu: Tampereen Pyrintö – Kataja Basket / Korisliigan alkusarjan kierros 14/22
Aika: 16.12.2023
Paikka: Pyynikin Palloiluhalli, Tampere

Lopputulos: 68-79 (22-15, 13-18, 9-19, 24-27)
Yleisöä: 690

Ratkaisu: Pyrinnön mainio ”maalivahti”, erinomainen heittojen torjuja Nighael Ceaser saa neljännen virheensä 25. minuutilla ja siirtyy vaihtopenkille. Kotijoukkue ei onnistu tämän jälkeen korinteossa kyseisellä jaksolla enää lainkaan ja Kataja rakentaa korinaluspaineen laskettua pienehkön mutta vähämaalisessa ottelussa selkeän 44-52 -johdon. Päätösjaksolla siihen saakka pahasti sakannut heittopeli aukeaa sen verran, että käyttämällä puolenkymmentä hyvin pelattua kaukoheittopaikkaa sekä säilyttämällä energisen puolustusasenteen voitto matkaa Joensuuhun.

vapaaheitot 2/3

Muuta: Joukkueen pisteykkönen Nike Sibande puuttuu kokoonpanosta henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Seuraan vajaa kuukausi sitten ykkösdivisioonajoukkue HBA:sta siirtynyt Ville Karhu puolestaan tekee debyyttinsä Korisliigassa.

> Ottelutilasto

Seuraava ottelu: Joulutauon jälkeen keskiviikkona 28.12. Nokialla, vastassa sarjakakkonen BC Nokia.