Gamebox: Salon Vilpas Vikings – Kataja Basket 93-63


Vilpas

Ottelusta

Pelijaksot:
25-16, 27-14, 17-21, 24-12

Ratkaisu:
Kun otteluun joutuu suhtautumaan siten, että ”se on pelattava kun se on ohjelmaan tähän kohtaan merkitty”, on tulos usein tänään nähdyn kaltainen. Matkustelusta ja kovista euroväännöistä väsyneellä ja vajaamiehisellä Katajalla (Teemu Rannikko ja Jarekious Bradley ovat sivussa) ei ole hyvävireisen Vilppaan suuntaan minkäänlaista nokan koputtamista. Oma tekeminen menee ajoittain jopa katastrofaalisen heikoksi ja se mihin joukkue voi olla tyytyväinen on, että tällaista esitystä ei tarvitse vetää läpi kotikatsomon edessä.

Avainpelaaja, Kataja:
Ilari Seppälä: 36 minuuttia, 22 pistettä (pelitilanneheitot 7/14, vapaaheitot 4/4)/2 levypalloa/3 syöttöä/2 riistoa/2 menetystä/teholuku 20/plus-miinus -luku -27.

Heittopelissä Kataja-pelaajista lähinnä parasta tasoaan.

Avainpelaaja, Vilpas Vikings:
Desmond Williams: 26 minuuttia, 31 pistettä (pelitilanneheitot 13/19, vapaaheitot 2/3)/6 levypalloa/1 syöttö/1 menetys/teholuku 30/plus-miinus -luku +23.

Pysäyttämätön. Mieheen ei saada varsinkaan alkuhetkillä minkäänlaista otetta ja tehokkuutensa tuolloin siivittää Vilppaan kohti ansaittuja sarjapisteitä.

Tilastopoimintoja:
Daniel Mullings 2 pistettä, pelitilanneheitot 1/9. Rion Brown 13 pistettä, pelitilanneheitot 4/19. Joey King 1 piste, pelitilanneheitot 0/3.

Vilppaan Al´lonzo Coleman (11/15/10 syöttöä) kirjauttaa kuluvan Korisliiga-kauden viidennen ja -historian 39. tripla-tuplan.

Muuta:
30 pisteen tappio on kautta aikain suurin Salon Vilpas Vikingsille Korisliiga-tasolla kärsitty.

> Ottelutilasto

Videot:
> Lehdistötilaisuus (Vilpas Vikings @ YouTube)

Muualla:
”Vilpas antoi kannattajilleen joululahjan mahtavalla peliesityksellään” (SSS.fi)

Seuraava ottelu:
Keskiviikkona on vuorossa viimeinen kotiottelu ennen joulua. Mestarien Liiga -vääntöön Joensuuhun saapuu venäläisjätti Avtodor Saratov.