Gamebox: Kobra-Basket, Lapua – Kataja Basket 76-71


Kobrat

Alkupuolella vieraat saavat hyvin piilotettua sarjan parhaan pelaajan (Rannikko) pelinteon puutteen, mutta mitä pidemmälle ottelu vanhenee sitä kärsimättömämmäksi hyökkääminen käy.

Ottelusta

Pelijaksot:
21-19, 16-17, 25-16, 14-19

Ratkaisu:
Kataja on matkassa ilman Teemu Rannikkoa ja Lamayn Wilsonia. Alkupuolella vieraat saavat hyvin piilotettua sarjan parhaan pelaajan (Rannikko) pelinteon puutteen, mutta mitä pidemmälle ottelu vanhenee sitä kärsimättömämmäksi hyökkääminen käy. Kobrat pelaa kovaa sekä lähellä että kaukana korista ja vaikka sen poukkoilu ei aluksi näytä kovinkaan järkevältä, hyytyvät hymistelyt viimeistään komannen jakson lopulla sarjajohtajan jäädessä selkeään takaa-ajoasemaan.

Sisäpelaajat Carson Desrosiers (11/5) ja Tony Easley (10/5/1 tor.) paitsi että ovat vastustajan korilla ilman Rannikon syöttöjä melko tuuliajolla eivät oikein vakuuta omassakaan päässä. Ikään kuin parhaat energiatasot olisivat jääneet jonnekin matkalle. Moni muukin alisuorittaa ja onnistujiin voidaan lukea ainoastaan uutta tulemista tekevä Marius Van Andringa (12/0), joukkueen henkisenä johtajana pääosin tasapainoisesti pelava Trevis Simpson (14/6/6 s.) sekä luottomies Tommy Scrubb (13/8). Kobrista Austen Rowland (22/5/4 s.) käyttää jatkuvasti palavan vihreän valonsa kohtuullisen tehokkaasti.

Muuta:
Desrosiers pelasi edellisen kerran 13. helmikuuta. Easleyn mukaantulon myötä hän on ollut viidentenä ulkomaalaispelaajana sivussa pelaavasta kokoonpanosta.

Kobrilta puuttuu joukkueen paras levypallopelaaja Damen Bell-Holter.

> Ottelutilasto (Korisliiga.fi)
> Sarjataulukko (Korisliiga.fi)

Videot:
> Highlights (Kobrat @ YouTube)
> Lehdistötilaisuus (Kobrat @ YouTube)

Seuraava ottelu:
Sunnuntaina Helsingin legendaarisessa Kisahallissa, vastassa Seagulls.