Gamebox: Kataja Basket – CSM CSU Oradea (ROU) 74-80


Mestarien liigaCSM Oradea

Otteluennakko

”Romanian mestari Oradea kera Martin Zenon tiistaina Joensuussa, Teemu Rannikko palaamassa kokoonpanoon” (KatajaBasket.fi 21.11.2016)


 

Ottelusta

Pelijaksot:
15-15, 18-21, 20-21, 21-23

Ratkaisu:
Kataja rimpuilee yksipuolisella hyökkäämisellä -sisäpelin kautta ei tänään paljoa saada- ottelussa mukana aivan loppuun saakka. Oradea ottaa työvoiton onnistumalla monipuolisemmin eikä isännillä ole näihin viime hetkien hyvin pelattuihin ratkaisuihin juurikaan sanottavaa. Joka tapauksessa Teemu Rannikon paluu tuo joensuulaisten riveihin kaivattua rauhallisuutta ja sinänsä harmittavan kotitappion takana on nähtävissä paljon hyvääkin.

Avainpelaaja, Kataja:
Teemu Rannikko: 28 minuuttia, 8 pistettä (pelitilanneheitot 0/3, vapaaheitot 8/8)/3 levypalloa/8 syöttöä/teholuku 12/plus-miinus -luku +8.

Ellei ole itse katsomassa, voi joskus olla vaikea käsittää miten suuri merkitys tämän tason pelaajalla on koko joukkueen tekemisiin. On päivänselvää että ilman kapteeniaan Kataja ei olisi ollut tänään lähelläkään Oradeaa. Nyt -puolikuntoisenakin- Rannikko johtaa joukkonsa kunniakkaaseen esitykseen vaikkei lopputulokseen voi millään muotoa tyytyväinen ollakaan.

Avainpelaaja, Oradea:
Sean Barnette: 36 minuuttia, 26 pistettä (pelitilanneheitot 12/18)/8 levypalloa/3 syöttöä/4 riistoa/teholuku 31/plus-miinus -luku +3.

Parantaa tasaisesti kohti loppua. Äärimmäisen paha pideltävä, koska pystyy vahvana pelaajana sekä post-peliin että heittämään kauempaa. Kivikova levypalloissa.

Tilastopoimintoja:
Oradea siirtyy ottelussa jo sen alkupuolella paikkapuolustukseen ja se pienentää Katajan hyökkäyspuhtia oleellisesti. Koriin johtavat syötöt 15-23 kertovat sekä Katajan vaikeuksista (Rannikkoa lukuun ottamatta) saada palloa liikkeelle ja toisaalta jo mainitusta romanialaisten monipuolisuudesta.

Tällä kertaa Kataja onnistuu vapaaheitoissa erinomaisesti: 14/15.

> Ottelutilasto

Videoita:
> Highlights (Basketball Champions League @ YouTube)
> Kataja Basket Highlights (WSC-Sports.com)
> Lehdistötilaisuus (Basketball Champions League @ YouTube)
> Ottelu kokonaisuudessaan (Basketball Champions League @ YouTube)

Kuvasatoa:
> BasketballCL.com
> Kuvanmaailma/Vesa Kuukka
> Karjalainen.fi

Muualla:
”Katajalle karvas tappio” (Basket.fi)

Seuraava ottelu:
KTP-Basket nähdään Areenalla sunnuntaina.