Gamebox: BC Nokia – Kataja Basket 78-82


BC Nokia

Nokia hallitsee ottelua yli 30 minuuttia eikä vierasvoitto vaikuta todennäköiseltä.

Ottelusta

Pelijaksot:
19-14, 21-19, 20-19, 18-30

Ratkaisu:
Nokia hallitsee ottelua yli 30 minuuttia eikä vierasvoitto vaikuta todennäköiseltä. Kotijoukkueen sisäpeli David Kravishin (23/13/1 tor.) johdolla sekä jatkuva pallollinen paine molempiin suuntiin saavat Katajan näyttämään jopa altavastaajalta. Vieraat ovat kuitenkin kärsivällisiä ja luottavat osaamiseensa. Ainoana joensuulaispelaajana alusta loppuun korkealla tasolla esiintyvä Trevis Simpson (24/3/2 s.) pitää joukkuettaan mukana pelissä ja myös penkiltä saadaan mukavasti energiaa Petri Virtasen (0/0), Marius Van Andringan (4/0/1 s./1 riis.), Jesse Niemen (4/1/1 s.) ja Tommi Huolilan (4/0/1 tor.) tuomana. Näin Nokia ei pääse missään vaiheessa karkaamaan. Lopusta huolehtivat sitten Teemu Rannikko (9/3/9 s.), Lamayn Wilson (15/8), Tony Easley (10/7/1 tor.) ja Tommy Scrubb (12/9), jotka ovat kaikki parhaimmillaan päätösjakson rinnalle ja ohi -vaiheessa.

Päävalmentajien mietteitä:
”Vaikea peli. Meillä oli fokus aluksi väärissä asioissa. Nokian energia oli tänään paljon parempi kuin meillä. Penkki toi meidät mukaan peliin ja lopulta jotenkin onnistuttiin kumminkin kääntämään peli meille.”
– Jukka Toijala

”Neljäs kerta Katajaa vastaan tiukka peli ottelun viime hetkille asti. Kataja heitti toisella puoliskolla heitot hyvillä prosenteilla sisään ja onnistui etenkin pelin lopussa upottamaan kovia heittoja. Meidän pitäisi pystyä pelaamaan täydet 40 minuuttia keskittyneesti. Kataja on joukkue, joka pelaa ihan eri tasolla kuin muut sarjan joukkueet.”
– Oliver Vidin

> Ottelutilasto (Korisliiga.fi)
> Sarjataulukko (Korisliiga.fi)

Videot:
> Lehdistötilaisuus (BC Nokia @ YouTube)

Seuraava ottelu:
Keskiviikkona Lapualla, jossa kotijoukkue Kobra-Basket taistelee kynsin, hampain putoamista vastaan.