Ajankohtaista

Fiifi Aidoo ei jatka Kataja Basketissa, Jarred Ogungbemi-Jacksonista joukkueen kapteeni

Kataja Basket lähtee kohti kevätkautta kahden muutoksen siivittämänä.

Sopimus takamies Fiifi Aidoon kanssa on purettu tänään 31. joulukuuta. Päävalmentaja Juha Sten kertoo, että päätös tehtiin yhteisymmärryksessä.

– Harmittaa, että emme saaneet Fiifistä hänen parastaan esiin, mutta uskon ja toivon, että hän tulee vielä lyömään itsensä läpi toisessa ympäristössä.

– Muutos selkeyttää rotaatiotamme ja esimerkiksi nuoret (Valtterit) Mervola ja Leppänen tulevat nyt saamaan aiempaa suurempaa roolia, Sten kaavailee.

Ensimmäistä kauttaan Katajaa edustanut Aidoo pelasi Kataja-paidassa kuluvalla kaudella seitsemässä FIBA Europe Cup -ottelussa (6,1 pistettä, 2,0 levypalloa, 2,7 syöttöä, 1,4 riistoa) ja 18 Korisliiga-ottelussa (6,2 pistettä, 1,7 levypalloa, 1,9 syöttöä, 1,4 riistoa).

Toinen joukkuetta koskeva muutos liittyy kapteenistoon. Uusi kapteeni on varakapteenina viime viikkoon saakka toiminut Jarred Ogungbemi-Jackson, joka vaihtaa osia Matias Ojalan kanssa.

– Jarred on näyttänyt syksyn aikana johtajuuttaan ja tämä oli senkin vuoksi melko luonnollinen ratkaisu, Sten taustoittaa.

– Uskomme, että Jarred kapteenina ja Matias varakapteenina ovat nyt luonnollisemmissa rooleissaan mikä vapauttaa energiaa paitsi heille itselleen myös koko joukkueelle.

« Takaisin