Ajankohtaista

FIBA Europe Cup -ottelupaikkaongelma ratkesi, Kapfenberg Bulls pelaa Joensuussa 8. marraskuuta

Melkoisia ongelmia aiheuttanut alun perin FIBA Europe Cupin avausotteluksi merkityn tapahtuman järjestäminen Joensuussa 18. lokakuuta on saatu ratkaistua. Lopputulemana Kataja Basket kohtaa itävaltalaisen Kapfenberg Bullsin 18.10. vieraskentällä. Kotiottelu on vuorossa 8. marraskuuta. Alkuperäiset ajankohdat siis säilyvät, mutta pelipaikkoja vaihdetaan päittäin.

Kataja Basketin toiminnanjohtaja Riku Tapio on huojentunut. Uhkakuvissa oli jopa kotiottelun siirtäminen pois Joensuusta, sillä Areenan varaustilanteesta johtuen ei siellä ole kuluvan kuun 18. päivä mahdollista pelata.

– Hienoa, että itävaltalaiset ymmärsivät tilanteen haastavuuden ja olivat lopulta valmiita joustamaan ratkaisun löytämiseksi, Tapio kiittelee runsaasti työtä vaatineen asian ratkettua joensuulaiskannattajien näkökulmasta vähintäänkin hyvin.

– Areenan varaustilanteen kanssa on ainaisia haasteita. Otteluiden sovittaminen varauskalenteriin tuottaa joka kerta ongelmia ja päänvaivaa. Tällä kertaa ratkaisu onneksi löytyi, mutta on vain ajan kysymys, milloin olemme oikeasti umpikujassa, jos muutoksia ei tapahdu.

FIBA Europe Cupin alkulohko-ohjelma varmistuu lopullisesti huomenna pelattavan toisen karsintakierroksen päätyttyä.

« Takaisin