Ajankohtaista

Edustusjoukkue vahvistuu kahdella fysiikkavalmentajalla

Joensuulainen Kataja Basket vahvistaa taustaryhmäänsä. Ensi kaudella joukkueen fysiikkavalmennuksesta ja fysioterapiasta vastaavat Anssi Ahtiainen ja Noora Kolunsarka.

Anssi on koulutukseltaan fysioterapeutti OMT ja on ollut joukkueen mukana jo useamman vuoden. Hänen vastuulleen kuuluu aikaisempien kausien tapaan edelleen pelaajien kuntouttaminen, mutta nyt myös loukkaantumisten ennaltaehkäisemiseen pyrkivä fysiikkavalmennus. Anssin ja Kataja Basketin yhteistyön mahdollistaa Fysios.

– Olemme olleet todella tyytyväisiä Anssin panokseen osana taustatiimiä ja tämä tehtävien lisääminen ja Anssin isompi rooli ovat olleet molempien osapuolten tavoite jo pidemmän aikaa, kertoo seuran toiminnanjohtaja Riku Tapio.

Noora on niin ikään koulutukseltaan fysioterapeutti ja lisäksi hän on koulutettu fustraohjaaja. Tällä hetkellä Noora toimii myös Joensuun Mailan miesten Superpesis-joukkueen fysiikkavalmentajana. Tuleva työpanoksensa Katajassa syventää yhteistyötä Forever Joensuun kanssa, se on osa Kataja Basketin ja Forever Joensuun välistä yhteistyösopimusta.

– Olemme kuulleet Nooran tekemisestä JoMassa pelkästään hyvää ja otamme hänet innoissamme mukaan joukkoomme. Hänen taustansa fustraohjaana tuo meille myös aivan uudenlaista osaamista.

Anssi ja Noora ovat uusien tehtäviensä johdosta yhtä hymyä.

– Olen jo aikaisemmilla kausilla halunnut laittaa enemmän panosta nimenomaan valmennukselliseen puoleen, mutta se ei ole tähän mennessä ollut mahdollista. Nyt kun tämä saatiin onnistumaan, olen todella innoissani, Anssi kertoo.

– Lähden innolla mukaan minulle uuden lajin pariin. Uskon, että yhdessä Anssin kanssa pystymme saamaan aikaan todella hyviä tuloksia. Tulen antamaan kaiken ammattitaitoni joukkueen menestyksen eteen, Noora vakuuttaa.

Anssi-Noora

« Takaisin