Ajankohtaista

Korisliiga-kauden 2016-17 ohjelma julki, Kataja Basket avaa pelit kotikentällä su 9.10. sarjanousija UU-Korihaita vastaan

”Järjestyksessään jo 78. Korisliiga-kausi pyörähtää käyntiin keskiviikkona 5.10. neljällä pääsarjapaikkakunnalla. Fanseat-palvelu televisioi viime kauden tapaan myös kaikki alkavan liigakauden ottelut.

Kausi 2016-17 pelataan kymmenen joukkueen nelinkertaisena sarjana, jolloin jokaiselle joukkueelle tulee runkosarjavaiheessa 36 pelattavaa ottelua.

– Otteluohjelma on laadittu yhdessä seurojen kanssa heidän toiveitaan kuunnellen. Esimerkiksi välipäivien otteluparit on rakennettu mahdollisimman kiinnostaviksi ja odotusarvot täysille halleille ovat silloin perusteltuja, kertoo Koripalloliiton kilpailutoiminnan johtaja Tom Westerholm.

Liigakaudella 2016-17 on jälleen nähtävissä kansainvälisiä pelejä, kun runkosarjan voittanut Kataja Basket ottaa osaa FIBA Champions Leaguen karsintaan.

– Myös Katajan kansainväliset pelit joko Champions Leaguen ja Europe Cupin lohkovaiheessa on pyritty huomioimaan sarjaohjelmassa mahdollisimman hyvin. Esimerkiksi Katajan molemmat Pohjanmaan vierailut ovat tuplakierroksia, jolloin joukkue pelaa samalla reissulla sekä Lapualla että Kauhajoella. Samoin Katajan lokakuinen vierailu Varsinais-Suomeen sisältää pelit sekä Salossa että Uudessakaupungissa, Westerholm kertoo.”

> Koripalloliiton tiedote ja sarjaohjelma kokonaisuudessaan tämän linkin takaa (Korisliiga.fi)

« Takaisin