Gamebox: Kataja Basket – KTP-Basket, Kotka 96-70

12.1.2018 klo 18:30, LähiTapiola Areena, Joensuu

Poissaoloja:
KTP: Cedric Latimer (loukk.)
Kataja: Vesa Mäkäläinen (loukk.), Mikael Kauhanen (sairauspoissaolo), Daniel Bejarano (5. ulkomaalaispelaaja)

Asetelma:
Kauden kolmas kohtaaminen, edelliset ovat menneet Katajan nimiin. KTP (sarjasijoitus 9.) kaatoi viikko sitten Kauhajoen kotonaan ja on saanut sen jälkeen valmistautua tähän iltaan. Vierassaldonsa on 3-8. Kataja (6.) voitti viikko sitten Kobrat Lapualla, sitä edellisellä kierroksella Nokia haki pisteet Joensuusta. Kotisaldo on 5-3.

Pelijaksot:
23-17, 19-7, 26-20, 28-26

Ratkaisu:
Hyvällä asenteella peliin tulevan vierasjoukkueen paketti hajoaa toisella neljänneksellä jostakin syystä aivan täysin. Puolustuksessa tehdään virheitä ja kun ero kotijoukkueen hyväksi alkaa kasvaa eikä pallo mene koriin mistään, on usko koetuksella. Hyökkäyspelin sekoamisen myötä ottelu valuu väistämättä tasaisesti esiintyvälle kotijoukkueelle.

Avainpelaaja, Kataja:
Tim Williams: (24 minuuttia) 28 pistettä (pelitilanneheitot 12/14, vapaaheitot 4/5)/7 levypalloa/2 menetystä/2 riistoa/1 torjunta/+- -luku kentän paras, +33/teholuku kentän paras, 33

Hyökkäyspäässä loistava. Ilta jolloin kaikki onnistuu. Liikkuu aktiivisesti, viimeistelee todella monipuolisesti. Pysäyttämätön.

Avainpelaaja, KTP:
Mandell Thomas: (30 minuuttia) 20 pistettä (pelitilanneheitot 8/14 (3 pisteen heitot 0/4), vapaaheitot 4/5)/2 levypalloa/4 syöttöä/1 menetys/3 riistoa/+- -luku -22/teholuku 21

Vaisuksi kutistuvan KTP:n valopilkku. Jaksaa yrittää ammattiylpeänä loppusummeriin saakka.