Ajankohtaista

Manageri Jarkko Miininille Koripalloliiton kultainen ansiomerkki

Kataja Basket vastaanotti yhteisönsä Kataja Basket Communityn jäseniin kohdistuneita kunnianosoituksia keskiviikkona Motonet Areenalla pelatun Korisliiga-ottelun yhteydessä. Koripalloliiton kultainen ansiomerkki myönnettiin Jarkko Miininille. Pronssisella ansiomerkillä huomioitiin 16 muuta yhteisömme jäsentä.

Edellytys kultaisen ansiomerkin saamiseksi on aktiivinen ja erityisen ansiokas toiminta kansainvälisellä, valtakunnallisella tai alueellisella tasolla vähintään 20 vuoden ajan tai valtakunnallisesti merkittävä toiminta seuratasolla.

Jarkko Miinin on toiminut Kataja Basketissa yli 30 vuotta, josta pääosan miesten edustusjoukkueen tukiryhmän vetäjänä ja joukkueen managerina. Hän on avainhenkilö, kun puhutaan viimeisten vuosikymmenten menestyksestämme ja kansainvälistymisestämme. Miininiä voi myös pitää keskeisenä aloitteen tekijänä ja vaikuttajana sisäpalloiluolosuhteiden kehityttyä Joensuussa kansainväliselle tasolle Motonet Areenan käyttöönoton myötä.

Jarkko Miininiä on aiemmin on huomioitu mm. Pohjois-Karjalan maakuntaliiton Maakunnan kehittäjänä v. 2015, Korisliigan Vuoden koripallojohtajana v. 2017 sekä Yrittäjäneuvos-arvonimellä v. 2020.

Kataja Basketin riveissä Koripalloliiton kultaisen ansiomerkin ovat aiemmin saaneet Iiro Kuivalainen (1985), Martti Hämäläinen (1986), Eero Oksava (1990), Timo Elo (2010) ja Jukka Törmälä (2015).

Koripalloliitto myönsi myös 16 kpl pronssisia ansiomerkkejä järjestyksenvalvojille, ottelutapahtuman rakentajille, klubi-isännöitsijöille, huoltajille sekä juniorijaoksen, johtokunnan ja tukiryhmän jäsenille. Merkin saivat Jukka Ahtonen, Mari Camara, Juha Erkkilä, Pasi Halonen, Markku Haurinen, Risto Herranen, Kari Karhu, Marko Karjalainen, Otto Kuivalainen, Sanna Kokkonen, Perttu Kouvalainen, Martti Miinin, Mikko Mustonen, Markus Mäenpää, Reijo Ruskio ja Paavo Vatanen.

Lisätietoa:
> Kataja Basket -huomionosoitukset

« Takaisin