Ajankohtaista

Jamar Wilson siirtyy Ranskaan

Korisliigan pudotuspelipaikasta kiivaasti kamppaileva Kataja Basket ja joukkueen kapteeni Jamar Wilson ovat yhteistuumin päättäneet purkaa sopimuksensa. Taustalla on pelaajan Ranskasta saama tarjous, jonka hän haluaa vastaanottaa.

Siirto lyötiin lukkoon hetki sitten eikä Jamar Wilson edusta Kataja Basketia enää kuluvalla kaudella.

Taloudellisesta näkökulmasta tarkasteltuna sopimuksen purku takaa seuralle merkittävän taloudellisen hyödyn, mutta tapahtuman ajoittuminen kauden tähän vaiheeseen ei tietenkään ole millään lailla ideaalinen.

– Keskusteluissamme ”Jammun” kanssa kerroimme, että haluaisimme ehdottomasti hänen jatkavan meillä, joukkueenjohtaja Jukka Törmälä toteaa.

– Seura- ja valmennusjohdon kesken tilannetta punnittuamme päädyimme siihen, että jos ja kun pelaaja kuitenkin kokee haluavansa vastata saamaansa uuteen haasteeseen, emme asetu poikkiteloin. Kokonaisuutta on syntyneessä tilanteessa turha sotkea yhtään enempää ja uskommekin, että tällainen ratkaisu on lopulta kaikkien etu.

Jamar Wilson pelasi Katajassa kolmen kauden aikana (2019-22) yhteensä 44 Korisliiga-ottelua, joissa tilastoihinsa kirjautuivat merkinnät keskimäärin 17,1 pisteestä, 3,3 levypallosta, 4,8 koriin johtavasta syötöstä ja 1,1 riistosta per ottelu.

Katajalla on alemmassa loppusarjassa jäljellä vielä kolme ottelua. Seuraavaksi se kohtaa keskiviikkona kotikentällään Lahti Basketballin.

« Takaisin