kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2014-15

14.4.2015


"Tämä on ollut mahtavaa aikaa, fiilikset ovat katkeransuloiset"
Pekka Salminen jättää Kataja Basketin kauden jälkeen

Kuva: Kuvanmaailma/Vesa Kuukka
 
Korisliigan pudotuspeleihin valmistautuvan joensuulaisen Kataja Basketin ja päävalmentajansa Pekka Salmisen tiet eroavat kauden päätteeksi. Salminen on ottanut vastaan hänelle Etelä-Suomesta tarjotun työtehtävän, jonka tarkempi sisältö julkistettaneen myöhemmin tällä viikolla.
 
- Fiilikset ovat tällä hetkellä katkeransuloiset. Kausi täällä Joensuussa on ollut jo tähän mennessä aivan mahtava. Mitään negatiivista en keksimälläkään keksi. Organisaatio, pelaajat, muut ihmiset... Aivan loistavaa aikaa. Menee heittämällä top kahteen, kolmeen urallani.
 
Salminen ja Kataja olivat käyneet alustavia neuvotteluja jatkosta, mutta päävalmentajan saamasta tarjouksesta Helsingin suunnalle tuli tässä kohtaa ohittamaton.
 
- Perhesyyt ratkaisivat. Nyt tulen näkemään erityisesti poikaani paljon useammin.
 
Seurassa tehdään parhaillaan töitä uuden päävalmentajan palkkaamiseksi.
 
Korisliigan runkosarjan sekavaa loppuhuipennusta Kataja Basketin kohtuullisen selvän tilanteen johdosta pääosin sivusta seurannut Salminen vakuuttaa, että kaikki focus on ja pysyy vain ja ainoastaan nykyjoukkueensa tekemisissä.
 
- Haluan korostaa, että laitan, kaikki laittavat, ihan kaiken likoon joukkueemme menestymisen eteen. Meillä on tässä huikea ryhmä ja mahdollisuudet kevään aikana vaikka mihin.
 
Juuri tulleen tiedon mukaan KTP-Basket saisi pitää sarjapisteet myös niiden ottelujen osalta, joissa se peluutti Jukka Matista ilman voimassaolevaa lisenssiä. Näin ollen Katajan lopullinen sijoitus runkosarjassa määräytyy huomenna pelattavan KTP-Karhu -ottelun perusteella ollen joko toinen tai kolmas.
 
- Kouvot-ottelu (keskiviikkona Kouvolassa) menee meidän osaltamme valmistautumisena lauantaihin. Mitään riskejä emme ota ja peluutustakin tulemme säätelemään tarpeen mukaan, Salminen ennakoi kauden viimeistä runkosarjaottelua.
 
Kataja Basket aloittaa Korisliigan pudotuspelit kotiottelulla ensi lauantaina. Vastustaja ratkeaa viimeisellä runkosarjakierroksella.


< Takaisin | Sivun alkuun