kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2014-15

26.11.2014


Henrik Dettmann OffCourt-tilaisuudessa 10.12.

OffCourt-tilaisuuksissa keskiössä ovat koripallon sijaan yritysmaailman ja yhteiskunnan ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet. OffCourt tarjoaa yrityksille mahdollisuuden oppimiseen ja verkostoitumiseen Kataja Basketin ympärillä ilman, että yrityksen tarvitsee olla mukana koripallotoiminnassa.
 

 
Kataja Basketin seuraava OffCourt-tilaisuus järjestetään keskiviikkona 10.12.2014 Sokos Hotel Kimmelissä.
 
Aihe: Valtaa ja vastuuta johdettaville - johtaminen menestyksen ja vaikeuksien keskellä
Puhuja: Henrik Dettmann
Aika: Keskiviikko 10.12.2014 klo 8:00 alk. (arvioitu kesto n. 2 h)
Paikka: Sokos Hotel Kimmel (Itäranta 1)
 
Dettmannin puheenvuoron jälkeen osallistujille on varattu mahdollisuus vapaaseen keskusteluun ja kysymysten esittämiseen. Vapaa keskustelu on sallittua ja jopa toivottua.
 
Osallistujille on tarjolla aamiainen.
 
Tilaisuuden hinta on 39 eur per osallistuja (Joensuun Yrittäjien jäsenet saavat 10 euron alennuksen). Hinta sisältää aamiaistarjoilun.
 
Ilmoittautumiset viimeistään 5.12. klo 15:30 sähköpostilla offcourt (at) katajabasket.fi tai puhelimitse Riku Tapio 050 340 5550 (myös mahdolliset lisätiedot).
 
Henrik Dettmann Henrik Dettmann on Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja ja Olympiakomitean palloilulajien vastuuvalmentaja. "Henkka" on saavuttanut valmennusurallaan kolme SM-kultaa Helsingin NMKY:n päävalmentajana sekä MM-pronssia vuonna 2002 Saksan peräsimessä. Suomen maajoukkueen hän on luotsannut kahdesti peräkkäin EM-kisojen yhdeksännelle sijalle sekä vuonna 2014 MM-kisoihin. Tämän vuoden MM-kisat Espanjassa nousivat yhdeksi suomalaisen palloiluhistorian suurimmaksi ilmiöksi.
 


< Takaisin | Sivun alkuun