kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2012-13

7.3.2013


"Toisen tulemisen" tekevä Jerald Fields: "Olen valmis!"

Kauden aikana kahdesti polven puhdistusoperaatioon joutunut amerikkalaissentteri Jerald Fields on palaamassa Joensuun Katajan kokoonpanoon. Ensi viikon perjantaina 31 vuotta täyttävä konkari pelaa ensimmäisen ottelunsa puolentoista kuukauden tauon jälkeen joko lauantaina Kauhajoella tai tiistaina Ranskan Gravelinesissa.
 
- Odotus on ollut pitkä ja sivusta seuraaminen on välillä ollut vaikeaa, Fields kertoilee.
 
- Olen tehnyt kovasti töitä ja nyt olen valmis. Olen todellakin valmis pelaamaan. Lauantain matsi maistuisi juuri nyt hyvältä, mutta antaa valmentajan päättää.
 
Päävalmentaja Jukka Toijala on iloinen luottomiehen kuntoutumisesta.
 
- Jerald on Korisliigan paras iso pelaaja. Hän on todella monipuolinen, tekee kentällä paljon hyviä asioita. Hän on isoista pelaajista liigan paras syöttäjä, hyvä levypallopelaja, todella ulottuva ja paljon todellista pituuttaan suurempi. Karakterinsa on myös sellainen, että muiden isojen miestemme peli tulee helpottumaan paluunsa myötä.
 
Kaksi kautta Ranskan kakkosliigassa, Pro B:ssä, pelannut Fields tuntee maan tason koripalloilussa. Hänellä on myös ensivaikutelma tiistaisen vastustajan ykkössentteristä.
 
- Olen nähnyt (J.K.) Edwardsin pelaavan. Hän on todella isokokoinen ja taitava kaveri.
 
- Koko Gravelinesin joukkue on hyvä ja tulee olemaan kova urakka, mikäli aiomme kaataa heidät. Mutta... Samaan hengenvetoon on sanottava, että piti olla kova urakka päästä tähän missä olemme - ja tässähän sitä ollaan. Toivotaan, että saamme kaivettua esiin samat energiatasot kuin mitä aiemmissa otteluissa ja pystymme voittamaan matsin, "Jerry" pudottelee.
 
Toijala ei ole vielä aivan varma, ketkä kolme amerikkalaista lauantaisessa "kenraaliharjoituksessa" Kauhajoella pelaavat.
 
- Katsotaan perjantain-harjoitukset ja päätetään sitten. Juuri nyt näyttäisi siltä, että Fields on kokoonpanossa.
 
Korisliigassa Fields on tällä kaudella pukenut edustusasun 11 otteluun, joissa tilastoja on kertynyt 16,2 pisteen, 8,3 levypallon, 2,8 syötön, 1,7 riiston ja 1,2 torjunnan edestä. EuroChallengen 10 ottelussa lukemansa ovat keskimäärin 10,6 pistettä, 3,7 levypalloa, 2,2 syöttöä, 1,4 riistoa ja 0,9 torjuntaa.
 
Sanomalehti Karjalaisen nettiartikkeli aiheesta:
"Fields palaamassa, Flowers loukkaantui"


< Takaisin | Sivun alkuun