kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2012-13

27.10.2012


Juho Nenonen sivussa viikonlopun otteluista

Juho Nenonen Sami Lehtorannan loukkaantumisen jälkeen Katajan ainoaksi kotimaiseksi ns. isoksi mieheksi laskettu Juho Nenonen joutuu jättämään väliin molemmat viikonlopun vieraspelit. Laituri sai edellisessä liigapelissä viime suunnuntaina Pyrintöä vastaan kovan tällin, josta toipuminen on edelleen kesken.
 
- Juholla on keskivartalovamma eikä hän ole pelikuntoinen, päävalmentaja Jukka Toijala tiedottaa.
 
Näillä näkymin Nenonen huilaa ainakin viikonlopun ja tilanteensa tarkistetaan sen jälkeen.
 
Katajan onneksi Jerald Fields ja torstaina kaupunkiin saapunut Julian Terrell ovat valmiita hyppäämään pelaavaan kokoonpanoon. Joukkueella on nyt neljä ulkomaalaisvahvistusta, joista kolme saa liigan herrasmiessäännön perusteella ilmoittaa kerrallaan ottelupöytäkirjaan. Kokonaistilanne on joka tapauksessa taas kerran sangen harmillinen, katsoi asiaa miltä kantilta tahansa.
 
- Fields ei ole vielä täydessä pelikunnossa. Terrell näyttäisi yhden harjoituksen perusteella olevan sellainen kaveri kuin pitikin, mutta hänelläkin vie todennäköisesti hetken ennen kuin pelituntuma löytyy. Käytännössähän meillä on tällä hetkellä jälleen tasan yksi iso pelaaja ellemme sitten kierrätä amerikkalaispelaajia toisin kuin oli tarkoitus, Toijala toteaa.
 
Kataja kohtaa tänään Salossa Vilpas Vikingsin ja huomenna Uudessakaupungissa Korihait.


< Takaisin | Sivun alkuun