kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2012-13

Lehdistötiedote 22.10.2012


Sami Lehtorannalla edessä leikkaus, toipumisaika 6-8 viikkoa

Sami LehtorantaKorisliigaa ja EuroChallengea pelaava Joensuun Kataja joutuu olemaan pahimmassa tapauksessa koko loppuvuoden ilman kolmatta ison pään pelaajaansa. 17. pääsarjakauttaan pelaava 205-senttinen Sami Lehtoranta loukkasi kättään viime keskiviikkona liigaottelussa Kouvolassa ja tutkimukset paljastivat kolme repeämää, jotka vaativat leikkaushoidon.
 
- Toipumisennuste on 6-8 viikkoa, päävalmentaja Jukka Toijala kertoo.
 
Lehtoranta siirtyy operoitavaksi mahdollisimman pian. Samassa yhteydessä hänelle tehdään nilkan puhdistusoperaatio, joka olisi ollut edessä sekin jossakin vaiheessa.
 
- Kyllähän tämä pistää miettimään, että teemmekö jotakin väärin. Toisaalta nämä nykyjoukkueen vammat ovat tulleet kaikki sillä tavoin, että ei niitä olisi voinut ennalta estää, Toijala toteaa viitaten Vesa Mäkäläisen peli- ja Jerald Fieldsin harjoitustilanteessa tapahtuneisiin loukkaantumisiin.
 
Kataja toivoo saavansa polvioperoidut Fieldsin ja Mäkäläisen takaisin pelaavaan kokoonpanoon lähiviikkoina.
 
- Matt (viikkokohtaisella sopimuksella seuraa edustava amerikkalaissentteri Morgan) pelaa meillä siihen saakka, kun Jerald on jälleen pelikuntoinen. Pitää keskustella kertaalleen johtomiesten kanssa, mitkä ovat EuroChallenge-tavoitteemme nykytilanne huomioiden ja sitten myös siitä, onko meillä minkäänlaista mahdollisuutta miettiä neljännen ulkomaalaispelaajan hankintaa.
 
Korisliigassa joukkue pelaa seuraavan kerran ensi viikonloppuna Salossa ja Uudessakaupungissa. EuroChallengen lohkovaihe käynnistyy kahden viikon kuluttua, 6. marraskuuta.


< Takaisin | Sivun alkuun