kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2011-12

26.4.2011


Petri Virtanen jatkaa Katajassa

Petri Virtanen Katajan luottomiehiin jo viiden kauden ajan kuulunut pelintekijä, Petri Virtanen, 30, jatkaa joukkueessa tulevallakin kaudella. Sopimus on yksivuotinen.
 
"Peten" kuluva kausi sujui runkosarjan 44 ottelussa tilastolukemin 11,7 pistettä, 2,7 levypalloa, 4,3 syöttöä ja 1,3 riistoa.
 
Kokonaisuutena huomio kiinnittyy etenkin kymmenettä Korisliiga-kauttaan pelaavan takamiehen heittoprosentteihin ja syöttölukemaan. Kakkosissa tarkkuus oli 61,8 ja kolmosissa 38,2 %. Ensimmäinen on paras noteerauksensa kuuteen ja jälkimmäinen kahdeksaan liigakauteen.
 
Syöttökeskiarvo taasen on parasta Virtasta sitten Lappeenrannan-kauden 2007-08, jolloin joukkue pelasi Eurooppa-kiireistä johtuen ainoastaan 22 runkosarjapeliä. Jos tarkastellaan pelikausia, jolloin otteluja on runkosarjassa kertynyt yli 30, on tämä kausi kirjattujen syöttöjen osalta kautta aikain Virtasen paras. Kirsikkana kakun päälle Pete siirtyi kauden aikana kaikkien aikojen syöttötilaston piikkipaikalle.
 
Virtasen kiinnityksen myötä Katajalla on valmiina viisi sopimusta seuraavalle pelikaudelle. Muut sopimuspelaajat ovat Juha Sten, Antti Kanervo, Sami Lehtoranta ja Juho Nenonen.
 
> Sanomalehti Karjalaisen verkkojuttu aiheesta
 
> Virtasen Kataja-pelaajakortti


< Takaisin | Sivun alkuun