kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2010-11

3.2.2011


Juha Sten sivussa ainakin kuusi viikkoa

Juha Sten Joensuun Katajan kapteeni Juha Sten ja samalla koko liigajoukkue sai torstaina huonoja uutisia. Viime keväänä tehdyn akillesjänneoperaation johdosta hitaasti mutta varmasti paluuta täyteen kuntoon tehnyt takamies kävi torstaina tutkituttamassa jokin aika sitten kipeytyneen polvensa, josta paljastui repeämä kierukassa.
 
Vamma korjattiin saman tien tähystysleikkauksella ja ennusteen mukaan jalka on täydessä kunnossa kuuden viikon kuluttua. Kuntopyöräharjoittelun Sten voi aloittaa ensi viikolla.
 
- Hoitava lääkäri vahvisti, että kyseessä on harmittavan huono tuuri. Vanhalla akillesjännevammalla ei tämän asian kanssa ole kuulemma mitään tekemistä, joukkueenjohtaja Jukka Törmälä kertoo.
 
Juha Sten on edustanut Katajaa kuluvalla kaudella 23 Korisliiga-ottelussa. Pelaamassaan keskimäärin 15 minuutissa hän on tehnyt 5,2 pistettä, ottanut 1,6 levypalloa, jakanut 2,6 koriin johtanutta syöttöä ja riistänyt 1,0 kertaa.
 
Mikäli kuntoutuminen etenee suunnitellusti, ehtii Sten mukaan runkosarjan päätöskierroksille maaliskuun lopulla. Korisliigan playoff-ottelut alkavat perjantaina 1. huhtikuuta.
 


< Takaisin | Sivun alkuun