kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2009-10

Lehdistötiedote 26.10.2009


Daviin Davis ei jatka Katajassa

Korisliiga-joukkue Joensuun Kataja on purkanut amerikkalaislaitahyökkääjänsä Daviin Davisin sopimuksen. Davis, 23, tekee kokoonpanossa tilaa perjantaina palkatulle kokeneelle 31-vuotiaalle Nick Bradfordille.
 
Katajan päävalmentaja Pekka Salminen on tilanteesta vilpittömästi pahoillaan.
 
- Tosi valitettavaa. Daviin on hyvä ja kehityskelpoinen pelaaja eikä tällaisia päätöksiä haluaisi koskaan tehdä. Tässä vaiheessa meidän on kuitenkin reagoitava vallitsevaan tilanteeseen ja koetettava kääntää kurssimme keinolla millä hyvänsä, Salminen selvittää viitaten Katajan sangen heikkoon sarjan aloitukseen.
 
Davis pelaa ensimmäistä ammattilaiskauttaan. Hän ehti edustaa Katajaa seitsemässä runkosarjaottelussa, joissa peliaikaa kertyi keskimäärin 32 minuuttia. Pisteitä syntyi keskimäärin 13,1, levypalloja kirjattiin 5,1, koriin johtaneita syöttöjä 1,6, pallonriistoja 2,3, -menetyksiä 2,3 ja heiton torjuntoja 2,3. Jälkimmäisellä lukemalla laituri sijoittuu tällä hetkellä ko. kategoriassa liigan piikkipaikalle.
 
- Ammattilaisurheilu on joskus aika raakaa. Sanoisin, että Daviin on tässä nyt vain ja ainoastaan olosuhteiden uhri, Salminen kiteyttää.
 
Kataja kohtaa liigassa keskiviikkona vieraskentällä UU-Korihait. Nick Bradford pelaa tuolloin ensimmäisen ottelunsa Kataja-paidassa.
 
Karjalainen 26.10.2009
"Kataja päätti Daviin Davisin sopimuksen"
> Pekka Salmisen kommentit (Netti-TV)
 

< Takaisin | Sivun alkuun