kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2007-08

Karjalainen/Petri Siitonen 1.10.2007


Lami-Véd Körmend–Kataja 103–62
Kataja taipui ylivoiman edessä

Unkarin Körmendissä pelattu koripallon harjoitusturnaus saatiin päätökseen sunnuntaina, kun kotijoukkue Lami-Véd Körmend ja Joensuun Kataja iskivät yhteen. Lami-Véd Körmend oli toisessakin kohtaamisessa parempi. Sunnuntaina unkarilaisjoukkueen voitto kirjattiin pistein 103–62 (27–16, 30–16, 26–22, 20–8).
 
Kataja jäi kolmen joukkueen turnauksessa viimeiseksi.
 
Katajan riveistä puuttuivat Joensuussa polveaan poteva Anssi Kinnaslampi sekä Körmendissä nilkkansa satuttanut Louis Hinnant.
 
Kun Katajaa alussa pystyssä pitänyt Sami Lehtoranta sai jo 13 peliminuutin kohdalla neljännen virheen, alkoivat joensuulaisjoukkueen todelliset vaikeudet. Kotijoukkueen jenkkitakamies Chas Marks tykitti viisi kolmosta sisään ja homma oli selvä. Kataja pyristeli mukana minkä pystyi, mutta joka paikalla vastassa oli kokoa isompia vastustajia.
 
– Vastassa oli materiaaliltaan ylivoimainen joukkue. Parempi voitti, tunnusti Katajan päävalmentaja Antti Papinaho.
 
– Saimme kuitenkin paljon hyvää kokemusta, ja menimme pelillisesti eteenpäin. Toivottavasti saamme ensi viikolla mukaan myös Louis Hinnantin, Papinaho päätti.
 
Katajan parhaat ottelussa olivat ennen virhetilin täyttymistä upeita liikkeitä esittänyt ja turnauksen parhaana joensuulaisena pelaajana palkittu Sami Lehtoranta (15/1), läpi ottelun onnistuneet Ville Vesala (15/6) ja Andre Foreman (24/5). Cedric Jackson (6/8) yritti kiitettävästi, mutta viimeistelyssä oli epäonnea. Turo Sonkajärvi pisti pari hienoa syöttöä ja johti peliä varmasti Janne Kinnusta tuuratessaan.
 
Vaikka tappiolukemat olivat suuret, Kataja taisteli läpi ottelun hyvällä asenteella.
 
Copyright © Karjalainen
 

< Takaisin | Sivun alkuun