kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2002-03

4.11.2002


Andre Foreman yliopistonsa urheilijoiden Hall of Fameen

Andre Foreman puuttui sunnuntain Lahti-ottelusta häneen kohdistuneen kunnianosoituksen johdosta: Andre nimitettiin perjantaina USA:ssa yliopistonsa urheilijoiden Hall of Fameen (Salisbury University Athletics Hall of Fame).
 
Foreman opiskeli Salisburyssä vuosina 1987-92. Hän on edelleen ko. opinahjon ylivoimainen koriksen pisteykkönen kaikkien aikojen tilastossa 2940 pisteellä (seuraavaksi paras pistemäärä on 2064). Andren tekemä pistemäärä on edelleen myös NCAA:n 3. divisioonan ennätys - hänet nimitettiinkin ko. sarjan Vuoden Pelaajaksi 1992. Miehen muita meriittejä ovat mm. 2 valintaa All American -pelaajaksi, sekä piste- että levypalloykkönen kaikkina 4 opiskeluvuonna ja 4 valintaa Tärkeimmäksi Pelaajaksi (MVP).
 
Salisbury University Athletics Hall of Fame on perustettu vuonna 1985. Sen perustarkoitus on osoittaa kunnioitusta urheilijoille, jotka ovat menestyksekkäästi vaalineet yliopiston urheiluperinteitä. Valituksi pääseminen on suurin kunnia, jonka Salisburyssä opiskellut tai työskennellyt urheilija tai valmentaja voi yliopistolta saada.
 
Tämän vuoden valinnoista kertova uutinen Salisburyn yliopiston WWW-palvelussa >>
 


< Takaisin | Sivun alkuun