kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2002-03

2.8.2002


Joukkue valmiina alkavaan kauteen
Andre Foreman jatkaa Katajassa

Andre Foreman
Avoimena olleeseen vahvistuskysymykseen saatiin vastaus tänään, kun amerikkalaispelaaja Andre Foreman solmi seuran kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Näin Katajan pelaajaryhmä on käytännössä kasattuna eikä joukkue enää aktiivisesti neuvottele lisähankinnoista.
 
Andre Foreman liittyi Katajaan joulukuun 2001 alussa, kun hän korvasi Carl Howellin. Joukkueen peli lähti hankinnan myötä käyntiin erinomaisesti, mikä konkretisoitui päättyneellä kaudella voitettuihin SM-pronssimitaleihin. Foremanin kokemus näkyi niin kentällä kuin myös kentän ulkopuolella - mies otetaankin ilolla vastaan sekä joukkueen että varmasti myös kannattajienkin toimesta.
 
Pelit käyntiin Tallinnassa
 
Kataja aloittaa kautensa Tallinnan-leirillä sekä samassa yhteydessä pelattavalla turnauksella elokuun loppupuolella. Perinteinen Urheilutalon syysturnaus käydään tästä reilun kuukauden päästä. Turnausvieraita on luvassa Forssasta, Kouvolasta sekä Ruotsista (Norrköping). Ennen SM-Koriskauden alkua Kataja osallistuu vielä Lappeenrannassa Suomen Cup -turnaukseen taistellen jatkoonpääsystä.
 
Sanomalehti Karjalaisen artikkeli aiheesta >>
 


< Takaisin | Sivun alkuun