kataja basket club / juttuja & kuvia / tarinanurkka
< Takaisin

6.5.2011


Joukkueenjohtajalta

Jukka Törmälä On perjantaiaamu, kaksi herätystä viimeisestä finaalista ja aurinko paistaa taas. Onneksi ihmismieli on kuitenkin peruspositiivinen ja hopea Suomen Cupin seuraksi maistuu ihan hyvältä. Nyt varmasti joku ajattelee, että eihän hopeaan voi olla tyytyväinen. Kuitenkin urheilussa aina parempi voittaa ja tänä keväänä Suomen paras koripallojoukkue on Pyrintö. Onneksi olkoon.
 
Katajan tämän kauden joukkue oli varmasti parhaita, jossa olen saanut olla mukana. Kotimaiset pelaajamme ovat sarjan ehdotonta eliittiä. Kun ulkomaalaisemme ovat myös huippupalloilijoita niin kentällä kuin sen ulkopuolella, on ollut mukavaa olla mukana ryhmässä. Tietenkään unohtamatta saumattomasti yhteen hiileen puhaltavia valmentajiamme.
 
Taloudellisesti kausi oli hyvä. Olemme velaton koripalloseura, joka maksaa laskunsa ja velvoitteensa päivälleen. Tilillä on rahaa ja tämän kauden maksut on maksettu tämän kauden rahoilla. Luonnollisesti joukkueen uusi linja-auto, joka sekin rahoitettiin omalta tililtä, laittaa rinnan rottingille. Rekisteriotteessa lukee omistajan kohdalla "Joensuun Kataja, Koripallojaosto".
 
Ensi kauteen valmistautuminen on luonnollisesti jo alkanut. Olen käynyt keskusteluja kahden suomalaisen ison pään miehen kanssa, mutta samanlaisia keskusteluja olen toisaalta käynyt joka kevät. Toisinaan on tehty sopimuksia, mutta usein on jäänyt ainoastaan numero puhelimen muistiin.
 
Amerikkalaisten osalta ei voi vielä puhua oikein mistään, koska mahdolliset kotimaiset sopimukset saattavat pudottaa Amerikan-poikien luvun kauden alussa jopa yhteen. Jenkkien osalta haluamme toisaalta nähdä taas paikan päällä mitä on tarjolla. Amerikan-matka olisi tarkoitus tehdä kesäkuussa ennen juhannusta. Tällä kertaa kohteena olisivat Indianapolis ja New York.
 
Ensi syksynä Koripalloliitto on huhujen mukaan mukana tukemassa seuroja, jotka haluavat pelata kansainvälisiä sarjoja. Joensuun Kataja selvittää omalta osaltaan mahdollisuutensa pelata näitä sarjoja. Tärkeimmäksi kriiteriksi osaltamme muodostuu talous. Ennen kuin syöksymme kansainvälisiin peleihin, rahoituksen täytyy olla sentilleen kunnossa.
 
Urheilullisesti olemme varmasti valmiita, jos mahdollisuus kansainvälisiin otteluihin syntyy.
 
Erityiskiitos tällä kaudella kuuluu kannattajillemme, jotka loivat tunnelman koti-Areenallemme. Varsinkin finaaleissa kannustus oli ennenkuulumatonta, se sytytti joukkueen. Viimeiseen finaaliin Pyynikille saapunut sinivalkoinen joukkue kannusti loistavasti omiaan loppuun saakka. KIIIIIIIITOS!!!!!
 
Hyvää kesää kaikille korisihmisille ympäri Suomen, pidetään lomaa ja elokuussa kannustetaan Suomi EM-kisoihin!
 
Joukkueeni johtaja Jukka


< Takaisin | Sivun alkuun