kataja basket club / Joukkueet / Miehet
< Takaisin

Jukka Törmälä

Jukka Törmälä Joukkueenjohtajalta 8.9.2010
 
Moro, korisihmiset!
 
Koripallokausi lähestyy kovaa vauhtia, samalla kiihtyy myös Katajan joukkue oikeaan iskuun.
 
Kerrataanpa hiukan kevään tapahtumia: Valmentajakuvio loksahti paikoilleen Toijalan Jukan eli Toikan hyväksyttyä tarjouksemme. Toikan saaminen takaisin Karjalan maille on ainakin minulle ja seuran taustaryhmälle erikoisen hieno juttu. Toikka tunnetaan joensuulaisissa koripallopiireissä osaavana ja ulospäinsuuntautuneena valmentajana, mikäs sen parempaa karjalaisuutta.
 
Uusista pelaajista Stenin Juhalle eli Jupelle olin soitellut monta vuotta turhaan, mutta nyt nappasi. Juppe soitti minulle ja kysyi, että onko Kataja edelleen kiinnostunut hänen palveluistaan. "Ollaan tulossa vaimon kanssa opiskelemaan Joensuuhun." Katajahan oli. Kanervon Antti kertoi myös olevansa kiinnostunut tekemään sopimuksen Katajaan ja eikun nimet paperiin. Viidan Ville tuli opiskelemaan ja sekin sopimusasia oli nopeasti kunnossa.
 
Edellisten kausien pelaajista Lehtorannan Sami on jo aito joensuulainen, joten sopimus syntyi ilman suurempia kiemuroita. Nenosen Juho on viihtynyt Joensuussa enemmän kuin hyvin, joten kontrahti syntyi pika vauhtia. Virtasen Peten perhe kasvoi kesäkuulla pojanvesselillä ja Pete halusi jatkaa turvallisesti Joensuun Katajassa. Ojalan Matias hyväksyi optiovuoden ja Pehkosen Ilpolla oli valmis paperi tälle kaudelle. Kun tähän lisätään oma lahjakas junnu, Tolvasen Ilari, niin hyvältä näyttää.
 
Tehtiin Toikan kanssa heinäkuun alussa mielenkiintoinen reissu Las Vegasiin, jossa oli näytillä pelaajia joka lähtöön. Leireillä pelaajat oli numeroitu juoksevasti ykkösestä eteenpäin, joten seuraaminen oli helppoa. Lisäksi pelaajista annettiin melkoisen kattava luettelo aikaisemmista edesottamuksistaan, joten taustatietoa tuli mukavasti. Ei muuta kuin seuraamaan pelejä, joissa pelaajat oli jaettu joukkueiksi.
 
Viikon aikana tuli sellainen pläjäys korista, että oksat pois. Leiriltä löytyivät Katajan tulevan kauden vahvistukset, Darren Fells ja Jared Newson eli olemme päättäneet pelata ainoastaan kahdella ulkomaalaisvahvistuksella. Jenkkipojat saapuvat elokuun lopussa Joensuuhun. Tällä kertaa olen varma, että homma onnistui kerralla, mutta jos ei, niin en lupaa syödä mitään muuta kuin lautasellisen kaurapuuroa...
 
Maksettiin muuten Toikan kanssa Las Vegasin -matkan kaikki viulut itse, mutta kokemuksen siivittämänä tulen suosittelemaan seuran johdolle valmentajan lähettämistä kyseisille leireille myös seuraavilla kausilla.
 
Kesä on harjoiteltu itsenäisesti kukin omilla tahoillaan. Kun maajoukkue sai pelattua viimeisen matsinsa tältä syksyltä (29.8.) ja Toikka, Pete, Antti ja Juho vapautuivat Katajan käyttöön, alkoi tiivis valmistautuminen Korisliigaan.
 
Aloitimme harjoitusturneella Jyväskylässä 4.-5.9. Jatkamme harjoitusottelulla LrNMKY:tä vastaan Savonlinnassa 10.9., siitä leirille Vuokatin urheiluopistolle 14.-16.9. ja samalta reissulta suoraan Ruotsin Luulajaan turnaukseen 17.-19.9. Tätä seuraava ottelu onkin jo yhdistetty liiga-avaus ja samalla Suomen Cupin kierros Porvoossa Tarmoa vastaan. Ensimmäinen kotipeli pelataan maanantaina 27.9. kello 18.30 Areenassa Namika Lahtea vastaan.
 
Siitä se lähtee...
 
Tervetuloa nauttimaan hienosta koripallosta komeaan Joensuu Arenaan!
 
T: Törmälän Jukka, joukkueesi johtaja
 


< Takaisin | Sivun alkuun