kataja basket club / Joukkueet / Miehet
< Takaisin

Jukka Törmälä

Jukka Törmälä Joukkueenjohtajalta 26.4.2010
 
Kausi Katajan osalta on taputeltu.
 
Kiivettiin hyvällä taistelulla play offeihin, mutta Kouvot osoittautui liian kovaksi palaksi. Kokonaisuus on kuitenkin kiitoksen arvoinen, siis kiitokset koko joukkueelle: valmentajille, pelaajille, huollolle ja koko organisaatiolle unohtamatta faneja ja kotikatsomoa. Uskon kaikesta huolimatta meidän kokeneen jälleen kerran hienoja hetkiä kotiareenallamme.
 
Finaaleissa tänä keväänä kohtaavat kaksi erilaista joukkuetta. Pyrintö on muotoutunut kovatehoisten amerikkalaisten ympärille, kun taas ToPo profiloituu joukkueena pelaavaksi ryhmäksi, jossa lähes kuka vaan voi nousta illan sankariksi. Ennustaminen on helppoa, oikeaan osuminen vaikeaa ja veikkaan sarjan voittajaksi... Torppaa?
 
Meidän kausi meni, kuten hyvin muistetaan, amerikkalaisten vaihtamiseksi. Pelasimme meille aivan oudolla tavalla tuota koripalloseurojen omaa peliä, jenkkirulettia. Normaalisti peliä pelataan harkiten ja vaihtoehtoja puntaroiden, mutta tappioiden pelossa meiltä tuli välillä liian pikaisia ratkaisuja. Oppia ikä kaikki ja seuraavilla kausilla olemme toivottavasti viisaampia.
 
Joukkueena hitsauduimme hyvin yhteen ja runkosarjan loppu ja pudotuspelit olivat jo hyvää ja viihdyttävää korista. Olisimme varmaankin tarvinneet yhden yleispelaajan joukkoomme, kuka tietää?
 
On aika laittaa ensi kauden joukkue kokoon. Tietämättä valmentajasta mitään aivan varmaa, kun nimiä ei ole vielä paperissa, halusin tehdä sopimukset Lehtorannan Samin ja Nenosen Juhon kanssa. Uskon nimittäin näiden nimien kelpaavan jokaiselle valmentajalle Suomen maassa. Seuraavaksi katsotaan sitten tulevan valmentajan kanssa ketkä jatkavat nykyjoukkueesta. Keskusteluja on käyty Peten, Matiaksen ja Jussin kanssa, aika näyttää.
 
Uusia nimiä ensi kauden joukkueeseen tulee aivan varmasti. Hienointa asiassa on, että tänä keväänä on minuun päin oltu yhteydessä joka puolelta Suomea ja jopa ulkomailta niin pelaaja- kuin valmentajapestejä täytettäessä. Joensuun yliopisto vetää pelaajia kuin myöskin ISLO ja ammattikorkeakoulu. Minun ja Heiskan (Timo Heinonen) visioima pelaamisen ja opiskelun yhteensaattaminen näyttää kantavan hedelmää.
 
Hyvä juttu joensuulaisen koriksen kannalta oli myös Oksavan Eeron jääminen eläkkeelle varsinaisesta päivätyöstä. Eero nimittäin tietää opiskelukuvioista! Tässä yhteydessä vielä kerran: ONNEA, EERO! Oikean pelimiehen numero on nostettu Areenan seinälle.
 
Ensi kauden joukkue on pääpiirteissään kasassa tämän kuun lopulla ja uusista pelaajista ja valmentajasta pidetään tiedotustilaisuus toukokuun ensimmäisenä keskiviikkona, jos kaikki menee nappiin.
 
Nautitaan mitalipeleistä, koripallokevään huipennuksesta. Kannustetaan suosikkijoukkueitamme ja ollaan ennen kaikkea ylpeitä hienosta lajista ja unohdetaan kateus, vai mitä?
 
Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille hienoille ystäville ympäri Suomen, myös juuri sinulle, joka et kestä box out -huutoa.
 
Jukka


< Takaisin | Sivun alkuun