kataja basket club / Joukkueet / Miehet
< Takaisin

Pekka Salminen

Coach´s Corner 28.8.2009
 
Pekka Salminen. Kuva © Tomi Kaminen.Ensivaikutelma
 
Toivottavasti kaikki puheet/uskomukset ensivaikutelmasta pitävät paikkansa... Asia on nimittäin niin että ensivaikutelma (OK, kahden treenin jälkeen vaikutelma) jenkkivahvistuksista on todella positiivinen. Hyviä tyyppejä, nopeita omaksumaan asioita ja ennen kaikkea juuri sitä mitä KATAJA tarvitsee. Joey on erittäin hyvä, nopea ja älykäs takakenttäpelaaja, Daviin on äärimmäisen atleettinen (Leon Huff, anybody?) ja Kendall, WOW. Voima on liian heikko sana kuvaamaan miestä. Muu joukkue on jo kokenut millaista on yrittää ylipelata äijää korin alla...
 
Entäs ensivaikutelma Joensuusta sitten? Sama juttu: Vaikuttavaa; kaunis kaupunki, erinomaiset palvelut, ystävällisiä ihmisiä (tulevat perhana juttelemaan kadulla ja puhumaan jotain Pantteripatsaasta, hienoa intohimoa ja omistautumista) ja uudella sponsoripyörällä (polku-) kaikki on kompaktisti lähellä.
 
Tänään, Perjantaina vedettiin kahdet treenit, paikalla koko joukkue, lukuun ottamatta A–Junnuja, jotka ovat pelaamassa Espoossa (siellä A-junnuissa muuten muutama pelaaja joista voi tulla jotain, ihan oikeasti). Vaikutuksen tekivät tietty Jenkit ja maajoukkuemiehet Pete ja SaLe, mutta ennen kaikkea se yleinen omistautuminen ja urheilullisuus joka paistaa koko tekemisestä läpi (Esimerkkinä Eskolan uintiretki joessa aina treenin jälkeen, palautumisen takia, Solnassa Juppe Sten kävi samalla tavalla uimassa TAMMIKUUSSA, siinä haastetta Jussille).
 
Huomen aamulla vedetään kunnon treenit 9.30 Areenalla ja Sunnuntaina sitten Pajulahteen pelaamaan todella kovaa treenimatsia Pietaria vastaan. Maanantaina sitten jatketaan treenaamista taas. Loistava treeniviikko edessä muuten, Eklundin Timo pääsee loistamaan oikein kunnolla kun meillä fysiikkapainotus ja viikon loppuun=))(&%%-testi (älkää kertoko pelaajille vielä).
 
Lähitulevaisuudessa lisäksi luvassa muutama yllätys faneille, tavoitteena tulee olemaan tuoda joukkuetta ja faneja entistä lähemmäksi toisiaan, yhdeksi perheeksi.
 
Respect the game respecting the guys playing it and respecting the people that support the guys playing the game... Terveiset Niinivaarasta.
 
Pekka

< Takaisin | Sivun alkuun