kataja basket club / Joukkueet / Miehet
< Takaisin

Pekka Salminen

Coach´s Corner 15.8.2009
 
Pekka Salminen. Kuva © Tomi Kaminen.Moikka taas kaikille,
 
Pre-season on yllätyksiä täynnä: Nyt petti Plannja basket ja ilmoitti ettei jo sovittu päivä olekaan heille hyvä, vai oliko se niin että Joensuu on liian kaukana vai oliko syynä mahdollinen vastatuuli.. Joka tapauksessa peliä ei 14.9. pelata, valitettavasti. Onneksi saimme reagoitua ja saimme yhden harjoituspelin kotiin, Savonlinnassa pelattavaksi sovittu peli Lappeenrantaa vastaan pelataan lauantaina 19.9. klo 14.00 Areenalla. Jarkki Laitiselle kiitokset tästä. Positiivisella puolella otteluiden osalta on myös Pietarin Spartak -pelin (30.8.) varmistuminen.
 
Virtas-Peten Kanssa aloitellaan tässä viimeistä viikkoa maajoukkueen kanssa, jäljellä Ranska-peli kotona ja Italiassa vierailu. Vähintään yksi voitto tässä olisi tarkoitus vääntää näistä kahdesta jäljellä olevasta pelistä, sen palkinnon hieno joukkueemme ansaitsee ja tulee itselleen tarjoamaan.
 
Kesä on kaiken kaikkiaan ollut erinomaisen opettava (vanhakin koira…) ja mahtava kokemus. Maajoukkuetoiminta on hienoa toimintaa, siitä ei pääse mihinkään, mutta pakko myöntää että sormet jo syyhyävät kovasti Joensuunkin suuntaan, en malta odottaa että pääsemme aloittamaan JOUKKUEEENA toimimisen toden teolla.
 
Minä ja Pete tulemme Pohjois-Karjalaan 25.8. tienoilla (Petelle annoin parin päivän loman maajoukkuekesän päälle ja itse viimeistelen opintoni Vierumäellä 23.8.-24.8). Ameriikan avut saapuvat maahan 27.8. ja sitten mennäänkin täydellä höyryllä, JOUKKUETTA rakentaen kohti uusia seikkailuja. Suunnitelmat ovat valmiina, joukkue kasassa ja mieli intoa täynnä.. voivatko asiat paremmin olla?
 
Kohta nähdään,
 
Pekka
 
PS. Suomen cup -arvonta meni ihan kivasti, ToPo on mukava vastustaja ensimmäiseen viralliseen peliin. Sami ottaa Hannon(?), Ipe veljensä Miksterin, Pete ja Joey hoitavat takakentän herruuden, Daviin, Juho ja Kendall hoitavat korinalustan, penkiltä tulee nuorta voimaa... Kamista valmensin jo vuonna 1982 (heitti 99 vaparia peräkkäin sisään, kilpailutilanteessa!). Kisahalli on tuttu areena (vierasjoukkueen pukukopit ovat KLASSIKOT, onkohan niille tehty jotain?), Timo (Timi, ei meitin pomo TH) Heinonen on tullut pyöräretkeltään Portugalista(?)... Odotettavissa on hieno ilta!

< Takaisin | Sivun alkuun